Numerele nu mint niciodata! Ce te asteapta in 2018, in functie de ziua in care te-ai nascut! Ce ti-a pregatit destinul?

Anul 2017 a trecut si toata lumea se intreaba ce ne asteapta in perioada urmatoare. O sa avem noroc sau o sa fim iar pusi in fata unor provocari dificile? Previziunile numerologice pentru 2018 iti dezvaluie totul!

Potrivit numerologilor, anul 2017 a fost unul marcat de semnul individualismului, caci oamenii au avut in general tendinta de a duce luptele pe cont propriu, fara a avea puterea de a auzi si opinia celor din jur. A fost un an de vibratie 1, in care bine au dus-o mai ales cei nascuti in zilele: 1, 10, 19 si 28.

Dupa un an greu, 2018 promite sa ne aduca schimbari importante, caci vine pe frecventa lui 2, ce provine din maestrul 11. Frageziti de anul 2017, in 2018 suntem pregatiti sa intindem mana, sa acceptam punctele de vedere ale celorlalti si sa ne punem in locul lor.

2018 aduce in primul rand flexibilitate si mult noroc! Nu ne mai comportam ca niste bare de metal ce nu se indoaie, ci ne dam voie sa ne modelam, ca niste mingi de cauciuc sau chiar de burete.

In anul 2018 functionam cel mai bine impreuna! Este un an al aliantelor, al asocierilor, al parteneriatelor cu noroc. Dupa un an individualist urmeaza unul familist, bazat pe cooperare si atentie. Ne aplecam asupra aproapelui nostru si ne intoarcem la ce ne uneste.

Cele mai mari realizari se invart anul acesta in jurul sufletului, casei, caminului, familiei. Cel mai bine o duc cei sub vibratia 2 (nascuti in zilele 2, 11, 20 sau 29).

sursa:bzi.ro

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...