Sfatul zilei 14 ianuarie 2018. Berbecii și Leii trec la împăcare

Sfatul zilei de 14 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:
BERBEC – E timpul să îngropi securea războiului, să mergi mai departe, să faci lucrurile ca să fii împăcat cu tine însuți. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Nimic nu se întâmplă pocnind din degete. Ai nevoie de puțin timp, de răbdare, de lucrurile elementare pentru a-ți reveni cu psihicul. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Nu ai de unde să știi cine are dreptate în conflictul în care te trezești brusc. Poate că este momentul să crezi doar în tine, să îți urmărești propriile interese. Fă tot ce poți pentru a nu provoca rău acționând în necunoștință de cauză. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Trebuie să mergi mai departe, să depășești reproșurile care vin din partea persoanei iubite. Trebuie să dovedești că ești o persoană matură, că nu te afectează totul. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Fă pace cu persoanele care ți-au greșit. Trebuie să înveți să ierți, să dovedești că nu acționezi cu ranchiună. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ – Caută-ți o ocupație, fă tot ce poți pentru a trece mai departe, pentru a analiza lucrurile din plăcere. Cu alte cuvinte, găsește-ți un hobby, ceva care să îți umple timpul liber. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ – Ai înțeles, în sfârșit, cum funcționează sistemul de gândire a unei grupări din care faci și tu parte. Acum că știi care este jocul, fă tot ce poți pentru a-ți reveni. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Te lovesc anumite gânduri de plecare, de evadare, de a schimba complet totul în viața ta. Să știi că perioada asta este favorabilă unor astfel de schimbări în viață. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – Rupe-te de rutina zilnică și încearcă să faci ceva diferit. Poți înova până și în felul în care pregătești mâncarea sau modul în care faci curățenie. Distrează-te făcând lucruri pe care trebuie să le faci. Fii inventiv! Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Trecutul nu trebuie să mai revină deloc în prezent. Lasă-l acolo unde este și fă tot posibilul să nu mai faci confuzii, să nu amesteci planul personal cu cel profesional, greșelile trecutului cu ale prezentului, și așa mai departe. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR – Ai parte de surprize plăcute și mai puțin plăcute azi. Este cazul să iei niște decizii ferme, să apeși pedala de accelerație pentru că nu mai poți continua în acest mod. Numărul norocos al zilei: 17.

PEȘTI – Azi e o zi benefică pentru schimbarea planurilor. E o zi numai bună să încerci lucruri noi, să îți programezi situații pe care să le treci bine.

sursa:teotrandafir.ro

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...