10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui

10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui
1. Vine la timp. In momentul in care te considera o prioritate, nu te va lasa sa il astepti ore bune. Va ajunge la intalnire la timp, sau poate chiar cu cateva minute mai devreme.
2. Ii pasa de lucrurile care te intereseaza. Daca ceva este important pentru tine, atunci este important si pentru el. Vrea sa ii spui cat mai multe lucruri legate de ceea ce iti place si este important pentru tine.

3. Isi face timp pentru tine. Cand ai nevoie de cineva, indiferent de situatie, va fi alaturi de tine. Fara sa puna intrebari si fara sa stea prea mult pe ganduri.

4. Se implica in relatie la fel de mult ca tine. Nu va astepta ca tu sa faci totul in relatie. Se implica la fel de mult ca tine. Va veni cu idei noi, va fi romantic etc.

5. Te va ajuta sa iti rezolvi problemele. In momentul in care ai nevoie de ajutor, va fi acolo pentru tine. Vrea ca tu sa fii fericita si va face ceea ce poate pentru a se asigura ca se intampla lucrul acesta.

6. Te ia la diferite evenimente. Indiferent daca este o iesire in oras cu prietenii, la evenimente precum nuntile sau botezurile, isi va dori sa fii mereu alaturi de el.

7. Isi face planuri pentru viitor. Astfel, iti arata ca esti o prioritate pentru el si te vrea in viata lui mereu.

8. Te face sa zambesti. Cand nu ai o stare de spirit foarte buna, va incerca sa te faca sa zambesti. Nu isi doreste sa te vada trista.

9. Vrea sa petreaca timp cu tine. Cand iti spune ca ii este dor de tine, va face ceva in acest sens. Isi va face timp pentru a fi alaturi de tine.

10. Se implica in timpul sexului. Isi doreste ca experienta sa fie una placuta si pentru tine, nu numai pentru el.

sursa:teotrandafir.ro

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

citeste continuarea pe pagina>>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...