S-au despărțit în mare secret, iar totul a ieşit acum la iveală! Motivul adevărat al divorţului

Irina Rimes a divorţat în vara anului trecut de Andi, bărbatul cu care a trăit timp de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. Bărbatul şi-a lăsat însărcinată iubita secretă, iar ce a urmat e de-a dreptul şocant.

Irina Rimes le-a intrat repede la inimă românilor, cucerindu-i cu vocea ei. A lăsat talentul să vorbească pentru ea şi a ales să-şi trăiască viaţa personală departe de ochii curioşilor. A iubit cu pasiune un bărbat, alături de care a visat că-şi va întemeia o familie şi căruia i-a jurat credinţă veşnică, devenindu-i soţie. La scurt timp, însă, cântăreaţa s-a văzut nevoită să pună punct căsniciei, după ce a fost înşelată.

Irina Rimes a decis, în vara anului trecut, să pună punct căsniciei cu Andi. Potrivit surselor noastre, cântăreaţa a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica, pe care a lăsat-o însărcinată.

”În ianuarie 2017, Andi s-a cunoscut cu o contabilă rusoaică, pe nume Nica, originară din Chişinău, cu care a început o relaţie încă dinainte de a divorţa oficial de Irina Rimeş. Nica este stabilită în Marea Britanie, unde este contabilă. Cei doi au dus repede relaţia din plan virtual în realitate şi, curând, Nica a rămas însărcinată”, a declarat o sursă apropiată ”iubitei secrete” a fostului soţ al Irinei Rimes

Lovitură după lovitură
Gândul că va deveni tată cu ”iubita secretă” l-a speriat pe Andi, care a decis subit să pună punct relaţiei cu rusoaica, motivând că are probleme psihice. Sedusă şi abandonată, patru luni mai târziu, tânăra a suferit un accident, în urma căruia a pierdut sarcina: ”Când a aflat că iubita e însărcinată, Andi a dispărut, motivând că alege să renunţe la relaţia cu Nica pentru că nu o iubeşte, că este bolnav psihic şi că el nu-şi doreşte un copil. Tânăra a pierdut copilul când era însărcinată în şase luni şi a încercat să-şi revină după suferinţă”.

Sursele noastre mai susţin că, până la urmă, Andi nu a renunţat la relaţia cu Nica şi, după ce a aflat că nu mai este însărcinată, a revenit la sentimentele mai vechi şi s-a întâlnit din nou cu ea. După cinci zile de amor nebun, fostul soţ al Irinei Rimes s-a făcut din nou nevăzut.

”Iubita secretă” a lui Andi a rămas însărcinată din nou, de data asta cu… gemeni. Părăsită din nou de bărbat, tânăra a suferit atât de mult încât în scurt timp a ajuns la Reanimare şi a pierdut unul dintre gemeni, relatează sursele citate: ”La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”.

Irina Rimes, prinsă la mijloc în această poveste halucinantă, a pus repede căsniciei şi a ieşit cu totul din viaţa lui Andi. Bărbatul, devenit liber între timp, ar fi ştiut, însă, clipă de clipă, de drama trăită de ”iubita secretă”, pe care a ales, totuşi, să o ignore complet.

sursa:cancan.ro

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...