Oana Roman, cinci ani de relaţie cu Marius Elisei. Mesaj emoţionant postat de vedetă. “Doamne ajută…”

Căsătoria Oanei Roman cu Marius Elisei a fost presărată de multe probleme, iar la începutul anului trecut au fost la un pas să divorţeze. Au depăşit, din fericire, acele clipe şi acum se iubesc mai mult ca oricând.

Oana Roman şi Marius Elisei împlinesc cinci ani de relaţie, motiv pentru care vedeta a scris, pe contul personal de socializare, un mesaj emoţionant.

“Azi, 5 ani de la primul sărut, de la prima zi a relaţiei noastre! 5 ani cu multe încercări dar şi multe împliniri! O avem pe Isa şi trăim în lumina ei! Doamne ajută la cât mai mulţi ani împreună, în care să ne bucurăm de viaţă si să trecem împreună peste orice obstacol! La mulţi ani, iubire!”, a scris Oana Roman.

Oana Roman a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Fiica ei poartă numele Maria Isabela. Fiica Mioarei şi a lui Petre Roman s-a căsătorit pe 15 iunie 2014 cu Marius Elisei.

sursa:cancan.ro

Cum să scapi de greutate cu scorțișoară și miere în 10 pași simpli

Scorțișoară și mierea sunt uimitoare! Oricine a luptat vreodată cu greutatea știe că nu există nici un ingredient secret, nici un miracol care va face kilogramele să se topească și să vă mențină subțire pentru totdeauna. Puteți să pierdeți în greutate numai prin dietă și exerciții fizice, dar puteți contribui la accelerarea procesului de scădere a greutății prin utilizarea unor ingrediente care ajută la realizarea acestui lucru. Pudră de scorțișoară și miere brută au fost găsite pentru a vă accelera metabolismul și vă ajuta să piardă în greutate mai repede. Dar trebuie să țineți cont de faptul că pentru ca ele să vă ajute, trebuie să le ajutați, mâncând în mod sensibil și făcând exerciţii fizice.

Citiți recenziile înainte de a începe

O mare parte din informațiile pe care le găsiți online despre beneficiile pierderii în greutate cu scorțișoară și miere provin de la oamenii care au încercat această metodă. Acesta este motivul pentru care este absolut esențial să citiți toate recenziile pe care le puteți găsi. Unii vor prezenta faptele grele, alții vă vor spune că totul este o farsă, dar toți vă vor ajuta să luați o decizie.

Mergeți la cumpărături

Deoarece acest plan de dieta nu include produse scumpe și greu de găsit, vă sugerăm să mergeţi și să obțineți cea mai bună și cea mai ecologică scorțișoară și miere pe care o puteți găsi. De asemenea, în timp ce ţineţi această dietă, încercați să mâncați mai multe fructe și legume decât obișnuiți și începeți să lucrați. Acesta vă va ajuta corpul și metabolismul să piardă greutatea. În plus, nu puteți bea amestecul de scorțișoară și miere în fiecare zi pentru tot restul vieții dvs., deci trebuie să vă dați seama cum să aveți o abordare sănătoasă a dietei, în general.

Faceți un plan

Înainte de a începe regimul cu scorțișoara și miere,puneţi-vă câteva întrebări. Cântăriţi și apoi scrieți pe hârtie cât de mult vă doriți să pierdeți în greutate. Rețineți că o pierdere sensibilă în greutate nu depășește 1 kg pe săptămână. Cu toții ne dorim ca lucrurile să se întâmple rapid, dar când vine vorba de scăderea în greutate, acesta nu este un drum înțelept și sănătos.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...