Grav accident rutier pe autostradă. Declarațiile martorilor: “Dezastru, nenorocire!”

Un grav accident rutier s-a întâmplat din cauza condițiilor meteorologice pe autostrada care leagă Praga de Brno.

Zeci de autoturisme și camioane au fost implicate într-un carambol fără precedent în Cehia, iar mai multe persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Irinel Ciurus, un şofer român, a filmat groaznicul accident din Cehia. Imaginile înregistrate, dar şi fotografiile multe pe care le-a făcut, le-a urcat pe pagina sa de Facebook.

Prietenii românului au reacţionat imediat la postare şi l-au întrebat speriaţi dacă a păţit ceva.

Din fericire, se pare că şoferul român nu a fost rănit în urma carambolului de pe autostrada cehă.

“Dezastru, frate, nenorocire”, a spus şoferul român, care a reuşit să înregistreze şi să posteze pe Facebook primele imagini de la accident.
Conform primelor informații publicate de poliția cehă, cauzele care au dus la producerea acestui accident sunt gheața de pe carosabil, zăpada și vântul puternic care au lovit Cehia.

suraa:huff.ro

8 atracţii turistice incredibile despre care puţini oameni ştiu


Cu toții știm despre atracțiile renumite precum Colosseum, Marele Zid Chinezesc sau Taj Mahal. Dar există și alte clădiri vechi, despre care chiar și cei mai avizi călători nu au auzit niciodată.
Iată rezultatele unui sondaj din revista Quora, în care au cerut cititorilor să numească repere arhitecturale mai puțin cunoscute ale lumii.

Marea Moschee din Djenné, Mali

Marea Moschee din Djenné are peste 100 de ani și este cea mai mare clădire cu cărămidă din lume. În 1988 a fost inclusă pe lista patrimoniului mondial UNESCO ca parte a vechiului oraș Djenné. Momentan, moscheea este închisă pentru turiști. Probabil, aceste măsuri au fost luate în 1996 după ce a avut loc o şedinţă foto pentru revista Vogue.

Chand Baori, India

Chand Baori, aflat în micul sat indian Abhaneri, este unul dintre cele mai vechi și mai adânci scări din lume. Structura uriașă, asemănătoare unei piramide inversate, merge subteran pentru 30 de metri. Există trei pereți care au 1000 m îngustați aranjați într-o simetrie perfectă, construită în laturi, ducând până la un mic lac verzui. Oamenii de știință încă determină dacă scara a fost construită între secolele IX și XI sau 600 de ani înainte de epoca noastră.

Palatul Parlamentului, România

Unul dintre cele mai populare repere din București a fost construit când România era încă Republica Socialistă. Palatul este considerat cea mai mare clădire administrativă civilă din lume. Această minune neoclasică are 12 etaje (cu opt etaje suplimentare în subteran) și 3.100 de camere acoperind 330.000 mp.

Stari Most (Podul Vechi), Bosnia-Herțegovina

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...