În ziua în care Cristi Borcea a împlinit 48 de ani, Valentina Pelinel a făcut asta! Gestul său a provocat rumoare pe Internet

Cristian Borcea a împlinit 48 de ani pe 17 ianuarie, iar ziua ocazia nu a fost ratată de Valentina Pelinel, iubita acestuia.

După Sărbătorile pe care le-a petrecut alături de Valentina și de fiul său, Milan, Borcea a revenit la închsioare, unde execută pedeapsa din Dosarul Transferurilor.

Recent, fostul acționar al clubului Dinamo și-a serbat ziua de naștere, iar Valentina a ținut să îi facă un cadou special.

Pelinel a făcut publică o imagine în care apare alături de Milan și de Borcea, însoțită de un mesaj înc are își exprimă dragostea pentru tatăl copilului ei.

“La Mulţi Ani, dragostea mea! Noi te iubim şi te preţuim în fiecare zi ca şi cum ar fi ziua ta!

Tu ştii cel mai bine şi simţi cât de mult te iubim şi cât de uniţi suntem la bine şi la rău! Eşti viaţa noastră! La Mulţi Ani!”, a scris Valentina Pelinel, pe Facebook.

“La mulţi ani şi multă fericire să aveţi! Sunteţi o familie frumoasă!”,

“La mulţi ani, nepotul meu iubit, să fii sănătos şi Dumnezeu să te aducă mai repede la cei dragi”,

“Dumnezeu să vă binecuvânteze,să fiţi fericiţi, împreună până la adânci bătrâneţi! Povestea voastră de iubire să fie unică şi specială!

Rodul iubirii voastre să fie toată viaţă sănătos, voios, fericit, cu mult noroc! La mulţi ani, frumoşilor!” sunt doar trei dintre mesajele scrise de internauţi.

sursa:vip24.ro

30 Lucruri despre lume care vor surprinde chiar și pe cei mai inteligenți oameni


Suntem siguri că cunoaștem lumea noastră pe faţă şi pe dos și că nu mai rămâne nimic care să ne surprindă și să ne facă să spunem: “Oh, wow!” Dar greșim.

-Pentru a cunoaşte un adevărat diamant în comparaţie cu un fals, trebuie să respirați pe el: un fals se va înceţoşa și unul autentic va rămâne clar.

-Un gândac poate trăi câteva săptămâni fără cap. În cele din urmă va muri de foame.

– Degetul mijlociu a lui Galileo Galilei este stocat în Muzeul de Științe din Florența.

-IPhone-ul, cărțile Harry Potter și Cubul Rubiks sunt cele mai vândute 3 produse din istoria omenirii.

-Mona Lisa a fost în dormitorul lui Napoleon Bonaparte câțiva ani.

-Fenotipul Bombay este un fenomen în care lipsesc anumite elemente ale sângelui. Rezultă o persoană care are un tip de sânge mixt. Doar 0,0004% din populația lumii are astfel de sânge. Există chiar și o depozitare specială a acestui sânge, astfel încât persoanele care au aceasta grupă de sange să poată avea o transfuzie, dacă este necesar. Ce este curios este că acest tip de sânge unic poate fi transfuzat oricărei persoane cu un tip de sânge regulat.

-Pe lângă simțurile pe care le cunoaștem cu toții, cum ar fi mirosul și atingerea, o persoană are și un alt sens: propriocepție (fiind conștient de poziția părților corpului).

-Doar 5% din populația Braziliei locuiește în statul Rio Grande. Cu toate acestea, acesta este locul unde se află 70% din toate modelele braziliene.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...