Avertisment pentru utilizatorii aplicației WhatsApp

Aplicația WhatsApp este bombardată tot mai des cu tot felul de viruși care pun în pericol sistemele de operare ale telefoanelor utilizatorilor.

Un nou malware a fost depistat și se pare că este unul din cei mai periculoși viruși. Acesta atacă sistemele Android prin metode nemaiîntâlnite.

Virusul numit Skygofree a fost descoperit de specialiștii în cibernetică de la Kaspersky Lab. Skygofree este periculos pentru că înregistrează de pe aplicația de WhatsApp a utilizatorului când e trecută în aplicație o anumită locație (share location).

Virusul preia controlul telefonului și poate să facă înregistrări audio, video și foto prin comenzi de la distanță, lucru nemaivăzut până acum, de care s-au mirat până și cei mai buni hackeri.

Virusul ajunge în dispozitivele Android prin intermediul unor pagini web care aduc cu paginile operatorilor de telefonile mobilă ori prin conectarea la rețelele Wi-Fi nesecurizate, așa că aveți mare grijă!

sursa:teotrandafir.com

10 Mituri despre alcool pe care nu trebuie să le credem


Există multe mituri despre alcool și adesea luăm decizii bazate pe aceste mituri fără să ne întrebăm dacă sunt adevărate sau nu.

O mahmureala provoacă deshidratare.

De fapt, alcoolul afectează echilibrul apă-sare, ceea ce duce la sete. Cantitatea de apă din organism nu se schimbă, dar nu există suficientă apă în vase, motiv pentru care se mișcă în spațiul intercelular. Apa provoacă umflături, și acesta este motivul durerilor de cap dimineața.

Cu cât este mai vechi vinul, cu atât mai bine.

Fiecare sticlă de vin are o dată de expirare proprie, deci nu o puteți păstra pentru totdeauna. Fiecare tip are, de asemenea, o vârstă ideală: de exemplu, anumite tipuri de vinuri de masă ar trebui consumate în primul an și nu le puteți stoca mai mult timp. Există, de asemenea, unele vinuri care nu ar trebui să fie băute mai devreme de 10-20 de ani – vor avea gust rău.

Alcoolul te face să te încălzești.

Ne simțim calzi imediat după ce bem alcool, deoarece sângele se îndreaptă spre piele. Cu toate acestea, în același timp, acesta se îndepărtează de alte părți ale corpului, inclusiv de organele interne. Ca rezultat, corpul devine mai puțin rezistent la frig, deși nu există semne vizibile în acest sens.

Citeste continuarea pe pagina >>>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...