Adevărata cauză a morții lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluită de un academician

Corneliu Vadim Tudor ne-a părăsit în anul 2015. La aproape 3 ani de la moartea unuia dintre cei mai respectați politicieni din țara noastră, academicianul Mircea Ifrim vorbește despre cauză reală a morții sale.

„Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a fost un fenomen natural, adica de asteptat, pentru ca el nu dorea sa tina regimul respectiv avand diabet. Cum era de asteptat, diabetul i-a atacat vasele.

Atacand vasele, a ajuns la Spitalul Militar. Corneliu Vadim Tudor era foarte incapatanat, un mare om de cultura, incontestabil, un talent, dar aici a facut o greseala pentru ca nu a tinut cont de ce trebuia sa faca”, a mărturisit recent Mircea Ifrim.

Vadim, urmărit de blestemul cifrei 8?
Numerologul Mihai Voropchievici a declarat la TEO SHOW ca fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost urmarit toata viata de cifra malefica 8. Conform explicatiilor acestuia, Vadim Tudor mai avea nevoie de un singur ciclu spiritual pentru a ajunge in varful piramidei.

“Azi era o zi de 8. (n.r.: data de 17 septembrie este formata din 7 si 1, iar 7 plus 1 este 8). Ca sa implineasca toata menirea pe pamant, mai avea nevoie de inca un ciclu. A trait 8 ori 8 = 64 de ani. Matematica spune ca 8 este o cifra a extremelor.

Te urca in varful piramidei sau te arunca in Groapa Marianelor. Era Sagetator cu ascendent in Leu, s-a nascut in anul Bivolului de pamant. Viata lui era foarte tumultuoasa.

A fost inmormantat intr-o zi de joi, ziua lui Jupiter, iar Corneliu Vadim Tudor, sagetator fiind, era guvernat de aceasta planeta. Jupiter era seful lui. Nimic nu a fost intamplator”, a spus Voropchievici la TEO SHOW.

Psihologul Lidia Fecioru a izbucnit in lacrimi in direct la TEO SHOW. Aceasta si-a amintit de toate momentele petrecute cu Corneliu Vadim Tudor si lucrurile pe care le-a invatat de la el.

“Forta umana este nemarginita. Voi pastra cu sfintenie cartile pe care mi le-a daruit cu autografele lui. Multe carti de poezie am de la el si imi spunea candva, cu 15 ani de urma am sa te infiez.

Indiferent cat rau a putut sa faca acest om tuturor celorlalti nu e frumos sa arunci dupa aceea cu vorbe urate.

El este titanul Romaniei si imi pare rau ca nu va mai exista un om cu o asemenea capacitatea sclipitoare”, a spus Lidia Fecioru.

“Niciodata maine nu stim daca vine sau nu, daca exista sau nu. Te deranjeaza cand vezi ca se misca sicriul incolo, incoace.

Spiritul este aparte de trup. Este cel care te inalta. Spiritual sunt sigura ca si-ar fi dorit sa isi vada fetele mirese”, a vorbit Lidia Fecioru despre incidentul care a avut loc azi la inmormantarea politicianului.

sursa:teorandafir.com

Trezirea din cea mai mare iluzie


Locuim aici pe Pământ, împreună cu miliarde de oameni apropiați. Că trăim este un fapt empiric incontestabil. În mod similar, faptul că și alte persoane trăiesc pe Pământ este, de asemenea, un fapt empiric.
Nu trăim totuși, ci suntem și personalități. Suntem personalități care se aseamănă reciproc în diferite privințe și sunt în mare măsură diferite între ele în alte privințe. Că suntem personalități, diferite unul de celălalt, este de asemenea un fapt empiric pentru noi.

Din aceste două experiențe, totuși, numai una este adevărată, cealaltă este înșelăciune. Doar unul este un adevăr, cealălaltă este o iluzie și cea mai mare iluzie din lume.

Începuturile Iluziunii

Să aruncăm o privire mai atentă și să examinăm care dintre cele două experiențe este adevărată și care este o simplă iluzie.

Viața noastră în această lume începe atunci când ne-am născut. Este evident că suntem în viață, dar nu suntem încă o personalitate. În acel moment este cunoscută numai simplitatea și măreția momentului prezent, a existenței.

Societatea și cultura sunt ceea ce ne transformă în personalități în timp ce creștem. Noi devenim o personalitate când se naște Ego-ul nostru. Acesta este un pas inevitabil în evoluția Conștiinței, deci nu este nimic în neregulă cu asta. Ego-ul se naște, eul separat, ca un accent al Conștiinței. Acest mic Sine obține experiență despre sine și despre lume. În evoluția naturală și ca urmare a experienței acumulate, Ego-ul se retrage pentru a da drumul procesului, ca urmare a căreia Conștiința se trezește la propria sa existență printr-o formă umană.

Progresul acestui proces evolutiv poate, totuși, să fie împiedicat de o iluzie: iluzia că individul devine cineva, o personalitate. Începem să devenim pe cineva, o personalitate, când începem să ne identificăm cu Ego-ul, cu acel Sine puțin separat. Sub acea iluzie, noi credem că Ego-ul este o realitate și că suntem identici, iar dezvoltarea acestui mic Sine este de fapt fundamentul dezvoltării noastre personale. În ziua de azi este practic imposibil să evităm o astfel de iluzie, deoarece omenirea a trăit în ea de mii de ani. Înșelăciunea a devenit independentă, iar iluzia Ego-ului este acum o realitate pentru întreaga omenire, incluzând, firește, și pe noi.

Natura Iluziei

Identificarea noastră cu Ego-ul ne face deci cineva, o personalitate. Pe de altă parte, identificarea noastră cu Ego-ul va fi rădăcina tuturor problemelor și nenorocirilor noastre. Din moment ce în jurul nostru toată lumea consideră Ego-ul ca fiind cel mai important centru al vieții lor, suntem și noi crescuți de părinții noștri pentru a avea un Ego puternic, un punct central în viața noastră, până ajungem la vârsta adultă. Este necesar pentru că societatea noastră – și cultura ei – favorizează și se închină indivizilor cu un Ego puternic.
Părinții și profesorii noștri ne aduc în spiritul eforturilor permanente de a deveni cineva, de a deveni o personalitate puternică, de a deveni cineva diferit de ceea ce suntem acum (să devii mai mare, mai important și mai bun decât alți oameni). De aceea, ne uităm întotdeauna la ceilalți oameni, ne comparăm și ne măsuram cu ei. În tot acest timp, încercăm, de asemenea, să ajustăm acțiunile și faptele noastre la așteptările și opiniile altora. Ne confruntăm cu trecutul și viitorul și nu avem niciodată suficient timp să oprim și să observăm imensa iluzie din spatele vieții noastre.

Sfârșitul iluziei

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...