„Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume”

Daniela Daminescu, soția cunoscutului interpret de muzică ușoară Adrian Daminescu, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj trist.
Daniela Daminescu și Adrian Daminescu sunt căsătoriți de 9 ani. Interpretul a avut mereu numai cuvinte de lauda pentru Daniela, recunoscand chiar ca aceasta i-a schimbat existenta.

“Sotia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul in nori, eram artist. Fara ea, acum as fi fost langa Madalina Manole. Ea m-a invatat tot, m-a invatat sa vad oamenii, sa-i simt, sa fiu cu picioarele pe pamant.

Iubirea este echilibrul intr-o familie”, povestea Daminescu intr-un interviu pentru Acasa TV.

În aceasta dimineata, Daniela a postat un mesaj cutremurator in amintirea fostul ei partener de viata, rapus de o boala nemiloasa acum 15 ani, chiar pe 18 ianuarie.

“Drum lin în lumina și printre stele!”
“Drum drept și luminos celor care s-au ridicat la cer în ziua de 18 ianuarie. Dumnezeu să îi aibă în pază și să le înalțe sufletele.

Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie 2003, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Au trecut 15 ani, sigur, viața ăși urmează cursul, dar datoria noastră, a celor rămași aici, pe Pământ este să îi pomenim și prețuim pe apropiații noștri ridicați la cer,

Drum lin, în lumină, printre stele și odihnă veșnică. AMIN.”, a scris Daniela Daminescu.

sursa:teotrandafir.com

10 alimente pe care trebuie să le eviţi pentru a avea abdomenul plat pe care ţi l-ai dorit întotdeauna


Cu toții dorim să avem un stomac plat, dar știi că grăsimea abdominală este cea mai dificilă? Încercați să adoptați obiceiuri de dietă sănătoasă, dar nu vedeți rezultate vizibile în oglindă. Grăsimea abdominală încăpăţânată este încă acolo și se pare că nu intenționează să plece nicăieri. Dacă acest lucru ți se pare cunoscut, şi doriți să știți mai multe despre alimentele care stau în calea abdomenului perfect pe care l-ați dorit dintotdeauna.
Evitați băuturile alcoolice
Unele băuturi alcoolice sunt bogate în calorii, dar caloriile nu sunt factorul principal aici. Consumul de alcool mărește pofta de mâncare și confundă partea creierului care este responsabilă pentru senzația de plenitudine. Deci, indiferent cât de plini sunteți, când mergeți pentru o sticlă de bere, o însoți de obicei cu o gustare, nu-i așa?

Renunțați la băuturi răcoritoare
Am auzit asta tot timpul, dar e încă atât de greu să renunți la acest obicei. Dar dacă doriți cu adevărat să scăpați de grăsime abdominală, ar trebui să nu mai beți băuturi răcoritoare. Chiar și acele băuturi cu conținut scăzut de calorii încetinesc metabolismul și stimulează organismul să câștige grăsime.

Nu cumpărați guma de mestecat
Atunci când mestecați guma, creierul și stomacul primesc semnale care le pregătesc pentru o masă care vine. În plus, gingia declanșează supraproducția acidului gastric și, în consecință, simțiți foame.

Adoptați o dietă cu conținut scăzut de sodiu
Rețineți: zahărul și sarea trebuie să fie limitate la cantități mici, mai ales dacă suferiți de hipertensiune arterială. Nu numai că alimentele cu conținut ridicat de sodiu dăunează sănătății dvs., dar și ele păstrează fluide care vă împiedică să pierdeți în mod eficient grăsimea abdominală.
Luați rămas bun de la fast-food
Nu este un secret faptul că hrana rapidă conține prea multe calorii care pot provoca diverse probleme de sănătate, dar dacă nu este suficient de convingător să renunți la acest produs, amintiți-vă că este cu siguranță responsabil pentru grăsimea pe care doriți să o eliminați atât de rău.

Uita de maioneza
Dacă sunteți un fan al salatelor de maioneză și pe bază de maioneză, atunci ar trebui să știți că acest dressing conține cel puțin 80% grăsimi. Cea mai bună opțiune este înlocuirea maionezei cu piure de legume sau pastă naturală de roșii.

Spuneți “Nu” cartofilor prăjiți

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...