Oana Roman a spus tot! Cum s-a schimbat Liviu Vârciu de când a devenit tătic pentru a doua oară. “Nu l-aş fi văzut niciodată să devină…”

Oana Roman susţine că Liviu Vârciu s-a schimbat în bine după ce a devenit tată pentru a doua oară şi că a devenit mai responsabil. Artistul are o fetiţă cu Anda Călin. Micuţa a venit pe lume anul trecut, în septembrie.

„Nu l-aş fi văzut niciodată să devină aşa de repede un tată atât de grijuliu. Este un Liviu Vârciu la care nu mă aşteptam. Trăieşte o relaţie frumoasă, o relaţie decentă. S-a transformat dintr-un nebunatic într-un tată iubitor”, a mărturisit Oana Roman.

Fiica fostului prim-ministru al României este surprinsă de stilul de viaţă pe care îl duce Liviu Vârciu în prezent, fiind de părere că relaţia cu Anda Călin este exact ceea ce îi trebuia.

sursa:Cancan.ro

6 Tipuri de grăsime corporală și cum să scăpați de ea


Există numeroase modalități de a scăpa de excesul de greutate și putem găsi cu ușurință sute de studii și mii de sfaturi în zilele noastre. Dar problema este că o anumită metodă poate fi utilă pentru o persoană și complet inutilă pentru alta. Aceasta se întâmplă deoarece toți avem tipuri de corpuri diferite și de aceea înțelegerea modului în care organismul câștigă în greutate este necesară pentru scăderea în greutate eficientă și sigură.
Cercetarea diferitelor tipuri de obezitate a definit 6 tipuri diferite de grăsimi corporale bazate pe locul unde se acumulează în principal pe corp.

Iată o listă cu cele mai eficiente metode de a face să dispară grăsimea pentru fiecare tip de corp.

Greutatea corporală superioară a corpului

Motiv:

Acest tip de grăsime începe de obicei să se acumuleze dacă consumați mai multe calorii decât ardeţi, astfel încât cauzele principale aici sunt excesul și inactivitatea.

Cum să o reduci:

Faceți exerciții aerobice, deoarece acest tip de grăsime apare din cauza lipsei de activitate fizică. Plimbarea, alergatul sau înotul cel puțin 30 de minute în fiecare zi vă vor ajuta să scăpați de excesul de grăsime.

Nu mai consumați zahăr rafinat și uitați de băuturile îndulcite cu zahăr. Mâncarea și băuturile dulci nu te fac să te simți plin, dar te face să consumi multe calorii inutile.

Grăsime abdominală inferioară

Motiv:

Unele dintre motivele care cauzează grăsime pentru a stoca în această parte a corpului sunt stresul, depresia și anxietatea.

Cum să o reduci:

Evitați stresul și învățați să vă relaxați. Cortizolul hormonului de stres produce acumularea de grasime in burta, deci o optiune buna pentru dumneavoastra este de a medita sau de a face unele exercitii de respiratie.

Bea ceai verde. Este un arzător excelent pentru grăsimi. Și beți o ceașcă de ceai verde fierbinte este o modalitate bună de a vă liniști când aveți nevoie de ea.

Greutatea corporală inferioară

Motiv:

Unul dintre motivele pentru care coapsele pot fi semnificativ mai mari pot fi datorate excesului de gluten din dieta ta. Dacă nu sunteți mulțumit de dimensiunea corpului inferior, vă recomandăm să încercați să încercați o dietă fără gluten.

Cum să scapi de el:

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...