Adevăratul motiv pentru care Oana Lis scoate la vânzare hainele lui Viorel Lis. E foarte trist, iar ea nu îi respectă ultima dorinţă a soţului ei

Oana Lis a uimit pe toată lumea după ce într-un interviu acordat recent a mărturisit că îşi doreşte să vândă hainele soţului ei. Iar asta nu e tot, vedeta a mărturisit şi tristul adevăr şi a spus că vrea să închirieze ulterior casa în care locuieşte cu fostul edil al Bucureştiului.

Sinceră, aşa cum ne-a obişnuit, Oana Lis a spus că a luat decizia de a vinde hainele fostului primar al Capitalei, pentru că nu au bani de mâncare.

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie că un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

„E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să între în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune”, a mărturisit Viorel Lis.

sursa:Cancan.ro

Top alimente pentru plămâni sănătoşi


Sănătatea noastră pulmonară este atât de importantă, indiferent de vârstă. Folosim plămânii în fiecare secundă din fiecare zi și cu cât sunt mai sănătoși, cu atât mai sănătoși suntem în general. Pe măsură ce îmbătrânim, modul în care ne-am tratat plămânii în anii noștri anteriori începe cu adevărat să se arate și poate adapta rapid experiența pe care o avem în viața noastră, mai ales dacă nu am avut grijă de ei.
Lumea noastră este înconjurată de toxine. Pesticidele, substanțele chimice de uz casnic, poluarea și substanțele chimice dure pentru curățare doar pentru a numi câteva. În timp ce respiram aceste lucruri, apar efecte asupra sănătății plămânilor. Aceasta nu este ceva ce încurajez pe cineva să se teamă, ci pur și simplu să fie conștient de așa ceva încât să putem face noi alegeri. Fără conștientizare, nu știm cum să facem schimbări.

Am vorbit inainte despre aproximativ 15 plante si ierburi care stimuleaza sanatatea plamanilor, acum este timpul sa trecem peste alimentele de top care ajuta la imbunatatirea sanatatii pulmonare. Aceste alimente pot ajuta la prevenirea cancerului pulmonar, ajută la diferite boli pulmonare și pot ajuta la menținerea plămânilor sănătoși.

Apă

Apa este esențială pentru corpul uman în multe feluri. Cand vine vorba de plamani, apa ajuta la mentinerea plamanilor nostri umezi si fara iritatii. Cantitatea de apă pe care fiecare persoană trebuie să o bea este dependentă de propriul corp. Întotdeauna auzim 6-8 pahare de regulă, dar acest lucru depinde într-adevăr de ceea ce mâncăm, de exerciții și așa mai departe. Dacă faceţi mult sport sau mâncați o mulțime de alimente care absorb apa din dvs., veți avea nevoie de mult mai mult de 6 – 8 pahare pe zi. Acordați atenție dacă vă simțiți hidratat și încercați să împingeți aportul de apă până la aproximativ 2L. Vedeți cum vă simțiți. Ajustați în funcție de corpul dvs. și stilul de viață.

Caise

Caisele nu sunt doar gustoase, dar conțin o cantitate solidă de antioxidanți și vitamina A. Antioxidanții sunt importanți în menținerea sănătății plămânilor și înlăturarea potențialului de cancer pulmonar. Împreună cu protejarea învelișurilor pulmonare și prevenirea infecției, caisele au fost, de asemenea, legate de ajutarea de a trata astmul, care este o tulburare a plămânilor.

Mere

Oamenii de stiinta care au studiat 2500 de galezi cu varste intre 45 si 59 de ani au descoperit ca cei care au mancat cinci sau mai multe mere pe saptamana au avut cel mai sanatos plaman. Testul a fost efectuat prin efectuarea unui test orientat spre determinarea capacității pulmonare. Merele conțin niveluri ridicate ale unui antioxidant numit quercetin. Acest lucru este bun pentru mentinerea plamanilor sanatosi si fara cancer pulmonar.

Fasole

Fasolea conține o substanță numită acid fitic (IP6). IP6 sa dovedit a contribui la reducerea riscului și combaterea cancerului la diferite locuri, inclusiv la plămâni. Rinichii, pinto și fasolea neagră sunt, de asemenea, mari surse de antioxidanți care ajută la lupta împotriva radicalilor liberi din organism. Pentru plămâni, acești radicali liberi pot deteriora plămânii și pot provoca cancer.

Brocoli

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...