Mesajul primit de Gabriela Cristea, după ce s-a aflat că sunt şanse ca tatălui ei să îi fie amputat al doilea picior: „Cere-ţi iertare în faţa lui şi la mormântul mamei tale”. Fanii vedetei au răbufnit

Vestea că Eugen Cristea riscă să ajungă în sala de operaţii pentru ca medicii să îi amputeze al doilea picior i-a înfuriat pe unii dintre susţinătorii Gabrielei Cristea. Soţiei lui Tavi Clonda i s-a transmis un mesaj dur, iar fanii ei s-au împărţit în două tabere: unii îi luau apărarea fostei prezentatoare, alţii, tatălui său.

Valeria, o internaută, i-a transmis public un mesaj fostei prezentatoare de la „Te vreau lângă mine”. Femeia a sfătuit-o pe Gabriela Cristea să îşi ierte tatăl şi să îl viziteze cât mai curând. Mai mult, ea i-a spus că îşi ceară iertare atât în faţa lui, cât şi la mormântul mamei sale.

„Gabriela, călcă-ţi pe inimă şi du-te şi vizitează-ţi tatăl, că este suferind şi cu dorul, şi gândul la ţine. Du-te, nu mai sta, gândeşte-te că eşti şi tu mamă şi-ţi va veni şi ţie timpul când vei ajunge bătrână şi neajutorată. Roata se întoarce, cum te-ai purtat cu părinţii tăi, aşa se va purta şi fetiţa ta cu tine. Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale, să te ierte pentru faptele urâte pe care le-ai făcut, să nu vorbeşti cu părinţii tăi care te-au crescut şi ai ajuns acum cine eşti. Gândeşte-te că Dumnezeu vede tot şi îţi întoarce tot ce faci tu acum atunci când nu te gândeşti” e mesajul care a aprins foarte tare spiritele pe internet.

„Ce buni suntem noi la comentarii, iarăşi apare milogul ăsta, care numai tată nu se poate numi. Un părinte adevărat, nu îşi denigrează copiii”, „Un părinte, părinte rămâne toată viaţă”, „Eu cred că are motiv foarte grav Gabriela de se poartă în acest fel, dar… părerea mea e alta. Orice motiv ar avea, fie că o doare şi suferă, trebuie să se ducă la tatăl ei să-l vadă că Dumnezeu are grijă de fiecare”, „Şi eu cred la fel” sunt patru dintre comentariile care arată clar că fanii Gabrielei Cristea s-au împărţit în două tabere.

sursa:cancan.ro

0 afrodisiace senzuale și cum şi-au câştigat reputația

Stridiile, avocado, ciocolata, miere: Am auzit cu totii ca anumite alimente ar trebui sa trezeasca pasiunile cand le mananci. Ceea ce este mai puțin cunoscut este istoria și folclorul din spatele acestor alimente, care explică cum au ajuns să fie cunoscute ca unelte pentru îndrăgostiţi.

Stridiile

Cunoscutul amant Casanova Începea ziua cu 50 de stridii pentru a se pregăti pentru eforturile de după-amiază. Stridiile au fost, de asemenea, prezente la orgiile romane la fel de celebre, iar medicii romani le-au prescris chiar ca pe un leac pentru impotență. O parte a motivului pentru asocierea lor cu iubirea este aspectul lor distinct labial, dar asocierea vine și din ciclul reproductiv al animalului. Stridiile eliberează un flux de material de reproducere direct în apă. Acest lucru permite ca fertilizarea să aibă loc în exterior, dar oamenii şi-au imaginat aceste creaturi mici, care se reproduc ca focul, ca pe o expoziție de mare pricepere sexuală. Și cu mult înainte ca noi să știm cum se reproduc stridiile, erau strâns asociate cu Afrodita, zeița iubirii și dorinței. Toate crustaceele erau animale sacre pentru ea; se spune că s-a născut în interiorul unei cochilii de scoică, iar perla era piatra sa sacră.

Avocado

Avocado a fost un favorit al lui Ludovic al XIV-lea, care a jurat pentru capacitatea sa de a-și reîmprospăta libidoul. Fructul are o textura cremoasă, moale și produce un sentiment senzual când îl mănânci. Dar există un alt motiv mai mare pentru asociație. Avocado atârnă în copaci în perechi și arată atât de mult ca o parte a corpului pe care cuvântul aztec pentru avocado era ahuacatl, ceea ce însemna și “testicul”. Când spaniolii au întâlnit cultura aztecă , avocado avea deja o reputație bine stabilită ca unul dintre fructele iubirii. Fructul a migrat spre nord, iar fermierii au trebuit să-l comercializeze unui public american. Ei au ales un nou nume pentru a facilita pronunțarea și scăderea conotației; numele de supleant al avocadoului, “para aligator”, nu a fost mult mai apetisant decât “testicul”. Numele s-a schimbat în “avocado”, dar statutul său de afrodisiac a rămas.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...