Horoscopul pentru toată viața ta. Care este evoluția ta personală, conform zodiei tale

Fiecare om are o evoluție pe acest pământ. Fiecare persoană are o menire, un scop. Vrei să știi care este evoluția ta, în funcție de zodia în care te-ai născut?

Îți prezentăm cel mai special horoscop, horoscopul pentru toată viața ta. Iată ce se întâmplă de-a lungul existenței fiecărei zodii.

Horoscopul pentru toată viața ta:
Berbecii, în tinerețe, sunt destul de zburdalnici și au impresia că le știu pe toate. Pe măsură ce înaintează în vârstă au parte de tot felul de șocuri, de dușuri reci să le zicem așa.

La vârsta mijlocie și la bătrânețe, Berbecii continuă să fie impetuoși însă acționează cu mai multă prudență. Acești nativi învață foarte mult din experiențele neplăcute și nu se lasă bătuți ușor.

Berbecii nu sunt tocmai cei mai familiști dintre nativi, dar au multe relații și iubesc foarte mult copiii. Nu sunt cei mai statornici în căsnicie și sunt nativii care pot divorța de mai multe ori.

Top zodii cu care nu trebuie să te cerți niciodată

Taurii, în tinerețe sunt destul de conștiincioși. Nu sunt tentați de viciile adolescenței, ba chiar sunt moraliștii de serviciu la liceu și la facultate.

Taurii sunt dintre nativii care suferă deseori de depresie de-a lungul vieții, iar cele mai multe episoade de tristețe apar din cauza neîmplinirii în dragoste.

Taurii sunt foarte comozi și iubesc luxul, așa că principalul lor scop în viață este să trăiască bine.

Gemenii sunt persoane duale. De-a lungul vieții ei trec printr-o serie de schimbări. Nu suportă constanța pentru că vor să facă mereu altceva.

Sunt destul de sensibili și pot fi răniți ușor, însă au un suflet mare. Își pun încrederea foarte ușor în oameni.

Ei trebuie să învețe în existența lor să nu îi dezamăgească pe ceilalți, să încerce să fie mai constanți în acțiunile lor.

Racii sunt legați de glie, de familie. Încă din tinerețe visează să aibă casa lor, curtea lor, grădina lor.

Sunt persoane foarte călduroase și evită excesele. În tinerețe se pot confrunta cu anumite vicii, însă pe măsură ce înaintează în vârstă renunță la ele și adoptă un stil de viață cât mai simplu, cât mai sănătos.

Racii sunt fideli prietenilor lor și rămân așa până la sfârșitul vieții.

Leii sunt ceva mai complicați. Sunt extrem de agitați încă de mici. Ei trebuie să învețe că nu sunt centrul Universului și trebuie să mai lase de la ei dacă vor să le meargă bine.
La vârsta mijlocie mulți dintre nativii Leu, mai ales bărbații, pot deveni histrionici și au mult de pierdut pe termen lung dacă se cred buricul Pământului.

Leii sunt veșnic acești copii neînțeleși, energici. Nu sunt diferiți la bătrânețe față de cum se comportă la tinerețe.

Fecioarele au o viață specială, poate una dintre cele mai diversificate. Fecioarele nu stau locului o clipă.

La fiecare 5 ani le place să schimbe locul, ba chiar să se mute în orașe diferite sau în țări diferite. Se stabilesc definitiv într-un loc abia la vârsta pensionării, când vor să aibă parte doar de liniște.

Balanțele sunt într-un fel în prima jumătate a vieții și cu totul altfel după vârsta mijlocie. Persoanele născute în această zodie știu să îi surprindă pe cei din jur.

Se spune că nativii Balanță sunt adevărați psihologi, adevărați vizionari și îi ajută pe cei din jur în momentele grele.

Scorpionii o țin într-un mister și într-o strategie ascunsă toată viața. De mici sunt atrași de victorie, de putere. Vor să dețină puterea în orice context, vor să aibă dreptate mereu.

Doar relațiile amoroase cu un Taur sau cu o Fecioară îi poate schimba, deoarece aceste două zodii le mai atenuează comportamentul histrionic.

Scorpionii sunt pasionali și sunt printre puținii nativi care o duc bine la orice vârstă.

Săgetătorii sunt legați de familie și mulți dintre acești nativi ajung să se izoleze la bătrânețe. Își pierd încrederea foarte ușor în oameni și nimic nu le mai poate schimba acest sentiment.

La vârsta mijlocie sunt axați pe construirea familiei în viziunea lor, iar la bătrânețe vor să nu fie deranjați nici măcar de ai lor.

Capricornii tac și fac. Sunt cei mai inteligenți nativi dacă vine vorba de făcut bani. Încă de mici se învârt bine și câștigă bani frumușei.

Pentru că prind gustul banilor de la vârste mici, Capricornii vor urmări toată viața să aibă portofelul plin. Își vor da seama că banii nu contează foarte mult în viața lor abia la bătrânețe.

Vărsătorii sunt acești visători fără pereche, aceste genii neînțelese. Au parte de ceea ce își doresc, dar trebuie să aibă grijă la excese.

Pot cădea în patimile viciilor pentru că se deprimă foarte ușor. Bătrânețea îi poate prinde singuri și triști.

Peștii au o viață complexă. Sunt oamenii cărora le place să trăiască experiențe cât mai diferite, cât mai spectaculoase.

Nu se dau la o parte de la nimic și așa sunt crescuți și formați de mici. Devin ceva mai liniștiți abia la bătrânețe. Peștii urmăresc să aibă o familie frumoasă și numeroasă. Asta le asigură fericirea la vârstele înaintate.

sursa:teotrandafir.com

8 fotografii mistice care prezintă ceea ce pur și simplu nu poate fi posibil

Lumea păstrează multe secrete. Și dacă știința nu poate explica ceva, aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie să eliminăm constatările ca fiind improbabile. Dacă sapi destul de adânc, poți găsi o mulțime de lucruri interesante care nu au nici o explicație logică.

Iată câteva fotografii care nu pot exista. Totuşi iată-le! Poţi alege de unul singur cum să tratezi aceste fenomene.

Un ceas elvețian într-un mormânt antic închis

Când au deschis un mormânt din timpul dinastiei Ming, oamenii de știință nu și-au imaginat niciodată că vor găsi un ceas-inel cu o inscripție elvețiană. Cum este posibil? Până acum, nu există răspunsuri. Vârsta descoperirii este estimată la 400 de ani. Chiar mai multe întrebări sunt ridicate de faptul că mormântul nu a fost deschis mai devreme, ceea ce face imposibilă presupunerea că ceasul a fost plasat acolo de o persoană modernă. Cum a putut ceasul să intre acolo? Poate că unul dintre oamenii de știință a hotărât să-și păcălească colegii cu un astfel de artifact controversat.

Un deget de 38 de cm din Egipt

Constatarea antreprenorului elvețian și a iubitorului de antichității Gregor Spörri încă ridică multe întrebări. Din cuvintele sale, în 1988 a fost adus împreună cu un jefuitor de morminte, care ia arătat lui Gregor acest artefact. Spörri o descrie ca fiind foarte ușor și incredibil de mare. Din păcate, acest deget nu i sa vândut niciodată, deși i sa arătat un certificat de autenticitate și o imagine cu raze X (momentan, locația este necunoscută). Omul disperat a încercat să găsească vânzătorul 10 ani mai târziu, dar nu a reuşit. Este încă necunoscut dacă acest artefact era o adevărată dovadă a existenței unor giganți sau doar o farsă inteligentă.

O fotografie a unei fantome din Hotelul Stanley

Această fotografie a fost făcută de Henry Yau, directorul Departamentului Relații Publice al Muzeului Copiilor din Houston. El și soția sa au stat la acest hotel și au decis să surprindă interiorul sălii ca o fotografie suvenir. Potrivit lui, după ce a fotografiat holul, s-a simțit agitat și slab toată seara. Imaginați-vă surpriza când, dimineața, a găsit ceva în fotografia pe care nu o văzuse cu siguranță prin lentilă! Există multe ipoteze despre ceea ce a fotografiat, dar nu a fost găsită încă o explicație complet fiabilă.

O piramidă pe Lună

Există numeroase fotografii ale suprafeței Lunii care provoacă multe întrebări. În acest caz, puteți vedea o formă piramidală clară, pe care cu siguranță nu o puteți numi rezultatul jocului de lumină și umbre sau un fel de formare naturală. Deci, ce se întâmplă cu tovarășul nostru veșnic? Ne întrebăm când vom putea învăța întregul adevăr.

Bile strălucitoare în râul Mekong din Thailanda

Luminile se ridică din râu și, după ce zboară câteva sute de metri, dispar. Știința modernă nu poate explica acest lucru. Localnicii înșiși cred că în spatele lor stă Nag – un șarpe om care locuiește în râu. Și din moment ce acest fenomen apare aproape întotdeauna în luna octombrie, locuitorii locali chiar dețin festivaluri dedicate acestui eveniment. Deci, ce sunt aceste bile? Poate că oamenii de știință vor putea în curând să înțeleagă totul.

O faimoasă fotografie OZNAceasta trebuie să fie cea mai faimoasă fotografie a unui OZN din istorie. Până în prezent, a avut loc o dezbatere aprinsă despre faptul că este un fals sau un original. Fotografia în sine a fost luată în 1950 în SUA într-un moment în care țara tocmai a trecut peste emisiunea de radio “Războiul lumilor”, care a provocat panică în masă și frică de necunoscut. Această imagine lăsă mai multe întrebări decât răspunsurile, deoarece nu există o ipoteză complet dovedită a apariției sale chiar și în prezent.

Anomalia nerezolvată a Mării Baltice

Citeste continuarea pe pagina >>> 2 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...