4 alimente care te ajuta sa te lasi de fumat. Cel de-al doilea e dulce si gustos!

Fumatul este un pericol real pentru sanatate. Dependenta de fumat cauzeaza o serie de probleme tuturor organelor, avertizeaza medicii.
Multi oameni vor sa se lase de fumat, insa nu au suficienta vointa pentru a face pasul urmator. Cele 4 alimente din lista de mai jos va pot ajuta in acest sens, daca va confruntati cu aceasta problema.

Inainte de toate, e bine de mentionat cat rau ii face fumatul organismului nostru: afecteaza pielea si dintii, pancreasul, provoaca boli pulmonare, creste riscul de osteoporoza, cauzeaza boli ale sistemului nervos, ale sistemului circulator, boli de stomac, ale uterului si ovarelor si boli ale testiculelor.

4 alimente cu care te poti lasa de fumat:

1. OVAZ

Multe persoane nu se pot trezi fara sa fumeze o tigara la cafeaua de dimineata. Acesta este un crez fals cu care a fost inoculat creierul.

Fulgii de ovaz sunt dusmani declarati ai nicotinei datorita continutului ridicat de fibre care curata arterele si combat o serie de afectiuni, inclusiv pe cele cauzate de tigari.

2. PORTOCALE

Portocalele sunt delicioase! Te poti lasa de fumat daca mananci des aceste fructe.

Bogate in vitamina C, cu un continut ridicat de apa (deci hidrateaza organismul), portocalele ofera suficient lichid organismului nostru hranind celulele si evitand crizele de nervi cauzate de dependenta de fumul de tigara. De asemenea, portocalele combat insomnia cauzata de fumatul excesiv.

3. OREZ

Bobul de orez contine fosfor, element chimic care are un efect benefic asupra sistemului nervos central. O portie de orez fiert la micul dejun te ajuta sa depasesti crizele de dependenta de tutun.

4. PASTE FAINOASE

O dieta bogata in paste fainoase si cereale integrale revitalizeaza organismul in fata inamicilor introdusi de tutun in plamani.

Sursa

sursa:teotrandafir.com

De ce se întâmplă sincronicitatea? Numere sincronizate și o realitate codificată


Ați văzut vreodată în mod repetat aceleași numere pe ceas sau pe plăcuțele de înmatriculare și ați întrebat cum ați putea vedea aceleași cifre mereu? Se pare că sfidează probabilitatea că aproape de fiecare dată când verificați ceasul este un număr ca 1:11, 2:22, 3:33, etc.

În timp ce mulți îl resping ca o coincidență, se atinge un prag atunci când o persoană primește sincronicități în care devin imposibil de trecut cu vedera. Chiar și prin mijloacele raționale de testare a teoriei, chiar și cele mai logice, unii oameni ajung să vadă numerele în frecvență mai mare decât ar trebui să le permită probabilitatea.

Sincronicitățile pot deveni atât de evidente și în contradicție cu probabilitatea, că este clar că înseamnă ceva.

Dar, experimentând acest lucru, atribuirea înțelesului sincronicităților poate deveni delirantă. Dacă cercetați semnificația anumitor numere online, veți găsi “numere de înger” și lucruri de genul. Semnificația atribuită numere de către mulți este vagă și oferă oamenilor satisfacție pe termen scurt, dar se poate omite ceva mai profund.

Experiența relatată de mulți oameni pare a fi că nu este ușor să înțelegem cu exactitate ceea ce ne este transmis.

Ca și multe alte lecții și lucruri de învățat în această existență, răspunsul nu ne este pur și simplu predat fără efort din partea noastră.

Începând din 2014, am văzut în mod constant numerele pe ceas și pe plăcuțele de înmatriculare: de fiecare dată puteam vedea o sincronitate pe care o văd aproape în fiecare zi. Se întâmplă atât de des că uneori este dificil să știu ce să fac: cum pot să fiu în mod constant într-o stare în care ai senzaţia că ceva important se întamplă?

Am vazut 888 si 555 pretutindeni inainte ca prietenul meu sa fi murit, 8 fiind un numar de morti (Scorpionul este semnul 8) si 5 fiind numarul Leului, prietenul meu. Văd 1:33, 2:33, 3:33 ect. mai consistent decât orice alt număr, aproape în fiecare oră din fiecare zi. Numele meu este egal cu 33 într-un anumit tip de numerologie, iar în astrologie, soarele meu este la 15,33 grade Vărsător.

Este greu să nu cobori în gaura de iepure și să începi să fugi de concept. Dar dacă faceți un pas înapoi și lăsați improbabilitatea atâtor sincronicităţi repetate să vorbească, putem fi siguri de un singur lucru: dacă putem fi atrași pentru a vedea semne ca aceasta, această existență trebuie să aibă un fel de cod care are capacitatea de a vorbi cu noi.

Există un anumit cod la această viață, ca și cum ar fi o bulă de realitate virtuală aparținând unei alte forme de existență.

După ce am fost bombardat cu numere în fiecare zi până la punctul în care nu mai era nici măcar surprinzător, am descoperit ceea ce cred că este mesajul care stă la baza. Cred că îmi este spus că “această realitate este codificată. Această viață are un cod: acesta este un fel de realitate codificată. ”

Am avut o experienta in anul in care s-au inceput aceste sincronizari de numere care au intarit cu adevarat fascinatia mea cu numerele.

Am adormit în decembrie 2014, nu doar adormit, ci pe margine, când am văzut un zid de numere. Era un perete lung, de culoare neagră. Nu eram intoxicat.

Am fost suficient de conștient să fiu surprins că vedeam ceva atât de viu. Am zburat la peretele numerelor, un fel de mărire pe care o făceam ca și cum aș fi zburat în jurul meu detașat de corp.

Zidul avea secvențe de numere de 7 sau 8 cifre, fiecare separat de un spațiu: era un perete cu numere de 7 sau 8 cifre, separate de spații, fără a se termina niciodată. Așa că viziunea mea a crescut până când m-am concentrat pe un singur număr.

Întrucât eram încă jumătate treaz, eram în șoc. M-am gândit la ceea ce văzusem, iar cele două numere din mijloc s-au încețoșat, într-o mișcare circulară. Cele două numere de mijloc se estompau ca și cum ar fi fost făcute din vopsea, iar cineva le învârtea într-o mișcare în sensul acelor de ceasornic, apoi a devenit mai ciudat.

Imediat după rotirea numărului, o voce puternică mi sa aprins în cap. În centrul creierului meu, ca și cum ar fi fost un vorbitor vechi, puternic, o voce tocmai spunea “salut?”, La fel ca cineva care răspunde la telefon.

Nu suna foarte divin. Era ca și cum ar fi fost un vorbitor de școală veche în centrul creierului meu și un om a luat un telefon și a spus “salut” în capul meu. Era doar o voce normală. Apoi m-am trezit și n-am putut dormi pentru restul nopții.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...