Ţi-l mai aminteşti pe Iulian Demeter, bărbatul care a divorţat-o pe Sylvia de Andrei de la Alb Negru? Căsnicia l-a transformat total. S-a rotunjit bine

Iulian Demeter, bărbatul care a divorţat-o pe Sylvia de Andrei de la Alb Negru, s-a transformat total după ce s-a aşezat la casa lui şi s-a văzut cu verigheta pe deget. Tânărul s-a rotunjit bine.

Iulian Demeter, bărbatul care a divorţat-o pe Sylvia de Andrei de la Alb Negru, s-a retras din showbiz şi s-a aşezat la casa lui.

Macho-manul care i-a dat viaţa peste cap Sylviei este acum tătic, iar viaţa de bărbat însurat l-a transformat total. Mai ales fizic! Demeter a dat uitării vremurile în care avea pătrăţele pe abdomen şi era numai ”pacheţele” de muşchi, iar acum s-a ”rontunjit” bine.

sursa:cancan.ro

8 Super-Alimente care te pot ajuta sa scapi de kilogramele nedorite


Studiile recente arată că, indiferent de câte ori pe săptămână mergeţi la sală, nu veți pierde în greutate dacă nu ajustați în mod corespunzător obiceiurile alimentare. Puteți să aruncați câțiva kilograme doar prin controlul porției, urmărind exact ceea ce mâncați și cum vă combinaţi alimentele. Hidratarea joacă, de asemenea, un rol esențial, așa că nu neglijați să luați o gură de apă la fiecare cincisprezece minute. Ce altceva puteți să faceți pentru a vă ajuta corpul să atingă greutatea sa naturală? Începeți să încorporați suplimente alimentare în dieta dvs. Următoarele sugestii pot fi găsite pe piețele locale, sunt ieftine și majoritatea pot fi consumate în stare brută.
Salata Iceberg

Cu doar șapte calorii pe cană, puteți mânca practic cât mai multă salată Iceberg doriți. Folosiţi-o în salate, sandvișuri și rulouri etc. Pe langa nivelul caloric scăzut, salata Iceberg conţine multă apă, asa ca vă va ajuta sa ramaneti hidratat pe tot parcursul zilei.

Grapefruit

Deși este evitat pentru aroma amară, grapefruitul are o mulțime de beneficii care strigă “adaugă-mă în dieta ta”. Complet de vitamina A, C și B6, jumătate de grapefruit are doar 52 de calorii și este gustarea perfectă între prânz și cină. Puteți face suc de grapefruit, perfect pentru micul dejun. Sau puteți adăuga la salatele dvs., care vor fi chiar mai proaspete.

Ridichi

Pun pariu că nu știai că o mare ridiche are doar o singură calorie. În ciuda acestui fapt, bijuteria mică și roșie oferă fibre și vitamine. Le găsiți în aproape orice supermarket și sunt foarte versatile. Gustul lor picant va adăuga la orice sandwich sau salată.

Năut

Citeste contintinuarea pe pagina >>> 2 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...