6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le faca NICIODATA pentru barbatul pe care il iubeste

Cel mai puternic sentiment pe care il poate simti un om este dragostea. Dar, afectiunea fata de partener nu trebuie sa o puna pe femeie sa accepte orice situatie.
Orice femeie vrea sa fie admirata si sa se simta protejata in relatie. Pentru a mentine stabilitatea in club, reprezentantele sexului frumos pot accepta orice, iar asta nu e cea mai buna solutie. Iata doar 6 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte din partea barbatului:

1. Nu accepta compromisuri care sa iti ingradeasca libertatea
Nu renunta la standardele si convingerile tale, oricat de mare ar fi presiunea din partea persoanei iubite. Nu trebuie sa renunti niciodata la cine esti. Nu de alta, dar, nu tocmai felul tau de a fi l-a atras pe iubitul tau? Daca incearca sa te schimbe, relatia voastra este sortita esecului!

2. Nu iti schimba aspectul fizic pentru el
Daca bate apropouri ca nu iti sta bine cu actuala coafura sau ca ar trebui sa porti anumite haine, nu e tocmai ok pentru convietuirea voastra. Iubitul tau trebuie sa te vada si machiata si nemachiata. In fond si la urma urmei, tu esti stapana frumusetii tale!

3. Nu iti ascunde inteligenta
Daca opinia ta este diferita de a lui si esti ferm convinsa ca te duce pe o pista gresita, explica-i lucrurile fara a-l face sa se simta inferior. Nu lasa pe nimeni sa te subestimeze, chiar si daca e barbatul care ti-a rapit inima.

4. Nu spune da doar ca sa il faci fericit
Daca simti ca deciziile pe care le ia nu sunt in regula, pentru binele lui, spune-i adevarul. Nu il minti, chiar daca el asteapta confirmarea permanenta din partea ta.

5. Nu iti risca sanatatea pentru el
Daca auzi barbati care comenteaza pe seama femeilor plinute sau extrem de slabe, nu trebuie sa te aliniezi anumitor standarde. Daca te place, ar trebui sa te accepte asa cum esti.

6. Nu renunta la visele tale
Probabil ca el isi imagineaza ca tu vei sta mereu in casa asteptandu-l, insa asta inseamna plafonare pentru tine. Daca vrei sa ai o cariera, mergi pe drumul tau. Trebuie sa inteleaga ca nu mai traim in epoca de lut cand femeile aveau o singura meserie: cea de casnica.

Sursa:Teotrandafir.com

10 secrete ale restaurantelor fast-food pe care nu le veţi afla de la personal


Fiecare persoană modernă știe ce este fast-food-ul. Ritmul vieții moderne încurajează oamenii să-și valorifice viteza, simplitatea și gustul saturat.
Iată câteva trucuri folosite de restaurantele de fast-food. Este mai bine să nu se recurgă prea mult la acest tip de hrană.

Cel mai bun timp pentru fast-food.

Timpul perfect pentru a merge la un fast-food este în timpul așa-numitelor ore “ocupate” (între orele 11:00 și 13:00 și între 18:00 și 20:00). Nu este ușor să obțineți o masă, dar acesta este momentul în care se servesc alimente proaspete.

Dacă doriți niște cartofi prăjiți proaspeți, comandaţi fără sare.

Cartofii prăjiţi sunt săraţi imediat după ce se prepară un întreg lot, iar personalul va trebui să facă o nouă servire nesărată special pentru dvs.

Mirosul din bucătărie face parte din strategia de marketing.

Trecând pe lângă un local de fast-food, este dificil să rezişti mirosului tentant al mâncărurilor delicioase. Acest lucru se întâmplă pentru un motiv. Multe restaurante încearcă să se asigure că mirosul de gătit ajunge la nasul celor din afara. Unele locuri își lasă ușile de la bucătărie deschise în mod intenționat.

Coca-Cola este mai ieftin decât ceaiul deoarece stimulează apetitul.

În locurile de fast-food, sucurile sunt în mod normal mai ieftine decât ceaiul. Acest lucru se datorează faptului că ei doresc ca oamenii să cumpere mai multe sucuri: este imposibil să stingeți setea cu o cola dulce (și o veți cumpăra din nou și din nou). De asemenea, dioxidul de carbon stimulează apetitul.

Cartofii conţin 19 ingrediente.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...