Surpriză! Cu ce maşină au venit să o ia pe Simona Halep de la aeroport, după înfrângerea dramatică de la Australian Open

Simona Halep a ajuns, luni dimineaţă, în România! Tenisemna a fost aşteptată la aeroport de tatăl ei, dar şi de o mulţime de fani, care au întâmpinat-o cu ropote de aplauze şi buchete impresionante de flori. Halep a fost condusă acasă cu un bolid de lux, în care să aibă tot confortul şi să nu resimtă stresul ultimelor zile.

Simona Halep a revenit, luni dimineaţă, în ţară, reîntoarcerea fiind una plină de emoţii. Tenismena a fost aşteptată la aeroport de tatăl ei, jurnalişti şi fani care au întâmpinat-o cu aplauze, flori şi vorbe de încurajare.

Sportiva s-a strecurat în grabă printre jurnalişti, grăbindu-se să ajungă la maşina care o aştepta pregătită în parcare. Halep a fost luată de la aeroport cu o limuzină de lux, un Mercedes C class al cărui preţ de pornire e de 36.000 de euro.

”Trei întrebări şi plec! Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Carolina a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte, e doar un meci de tenis şi sper la următoarea finală, dacă voi ma avea ocazia să o joc, să câştig. Vă mulţumescTata, unde-i mama?”, au fost cele câteva cuvinte adresate de Simona Halep pe aeroport, inainte de a ajunge la maşină.

sursa:cancan.ro

12 moduri de a supraviețui unei zile dure dacă sunteţi obosit

Să recunoaștem că – cel mai bun mod de a rămâne energic este să dormi bine. Dar, uneori, nu poți să ai suficient timp să te odihnești. Când intri în birou cu ochii pe jumătate deschisi, știind cauza somnolenței tale, nu te va ajuta la fel de mult ca aceste trucuri pentru a-ți începe ziua.
Iată cele mai eficiente și mai simple metode care vă vor ajuta să eliminați somnul și să rămâneți energizați pe tot parcursul zilei.

Nu beți prea multă cafea sau băuturi energizante

Aceste băuturi vă pot da un impuls energetic pentru o perioadă scurtă de timp, dar veți pierde restul energiei cu ajutorul acestor stimulente artificiale. În plus, va fi mai greu să vă recuperați pe deplin în dimineața următoare.

Faceţi un duș cald și rece de contrast

Sau doar spălați-vă fața cu apă rece. Acest sfat clasic este întotdeauna util.

Obțineți mai mult oxigen

Oxigenarea este o modalitate buna de a vă trezi creierul. Puteți efectua următorul exercițiu pentru a aduce mai mult oxigen în creier:

-Staţi întins pe podea sau pe orice suprafață plană.

-Puneți o mână pe stomacul dvs. sub coaste. Puneți o altă mână pe piept.

-Respirați adânc pe nas până simțiți că burta vă împinge mâna. Asigurați-vă că nu mişcaţi pieptul.

-Respirați prin gură ca și cum ați fi fluierat. Simțiți cum mîna pe stomac coboară. Împingeți tot aerul.

-Efectuați acest exercițiu de 5-10 ori și veți fi mai energizați.

Mănâncă înghețată pentru micul dejun

Chiar dacă aceasta este o contradicție cu punctul anterior, înghețata vă ajută într-adevăr să vă treziți creierul. Nu este vorba despre zahăr, ci despre temperatura rece a delicatesei. Dar această metodă nu ar trebui să devină un obicei.

Faceți exerciții de dimineață

Nu este nevoie să faceți un antrenament complet. 3-5 exerciții simple sunt destul de bune pentru a vă oferi un impuls energetic.

Faceţi o baie fierbinte cu eucalipt sau ulei de esență de pin

Câteva picături de ulei esențial cu un miros puternic și o baie rapidă dar fierbinte pot face minuni. În mod surprinzător, un duș fierbinte sau o baie dimineața este mai benefică decât ne-am gândit.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...