Stere Halep a spus adevărul despre relaţia Simonei Halep cu Radu Barbu!

Stere Halep a vorbit despre relaţia fiicei sale, Simona Halep, cu Radu Barbu. Simona Halep şi Radu Barbu au fost fotografiaţi în toamna anului trecut într-o vacanţă în Italia.

“Întotdeauna unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Ea (n.r. – Simona Halep) este un copil normal, care trebuie să stea de vorbă. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie… Vorbim doar de o prietenie! Nimic altceva. Acest lucru e deranjant pentru Simona, dar şi pentru noi, ca familie. E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate. Presa este peste tot la fel! E serviciul fiecăruia, de acolo trăieşte… Aşa se mai spun şi aberaţii”, a declarat Stere Halep, citat de Mediafax.ro.

Simona Halep şi Radu Barbu au fost fotografiaţi în ipostaze apropiate în vacanţa din Portofino (Italia), antrenorul de tenis ţinând-o de după gât pe Simona Halep. Identitatea lui Radu Barbu a fost iniţial confundată de către presă, spunându-se că acesta ar fi Walter Morelli, asistentul echipei de fotbal italiene Sampdoria.

Cum l-a cunoscut Halep pe Radu Barbu
Simona şi Radu s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau într-un cerc comun de prieteni, scrie Pro Sport. Fostul jucător de tenis are mai mulţi amici pe care constănţeanca îi ştie foarte bine, printre care se numără şi Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei. Barbu a studiat la Texas Christian University şi a evoluat pentru colegiul respectiv în campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat şi funcţia de director al unui turneu ITF desfăşurat la Piteşti.

Radu Barbu a activat în urmă cu 10 ani în Statele Unite, pentru Texas Christian University, alături de Andrei Mlendea, care i-a fost antrenor Simonei Halep în urmă cu 4-5 ani. Radu Barbu lucrează acum într-un program de susţinere şi dezvoltare a talentelor din tenis. La Young Tennis Development antrenează copiii care visează să ajungă campioni.

sursa:Cancan.ro

15 Super-alimente care combat inflamaţia

Anna Hunt, Waking Times

Una dintre cele mai simple modalități de a preveni, și chiar de a reduce, inflamația cronică în organism este dieta. Prin consumul de super-alimente de înaltă calitate, inclusiv ierburi, condimente, legume și semințe, vă puteți împacheta mesele cu ingrediente antiinflamatoare.

Oamenii de stiinta au descoperit ca inflamatia cronica este sursa multor boli, incluzand cancerul, obezitatea si bolile cardiace. În esență, acest lucru face ca inflamația să fie principala cauză a decesului în multe țări.

Super-alimente pentru inflamație

Din fericire, aveți posibilitatea de a alege ceea ce mâncați. Dacă alegeți să consumați alimente prelucrate, zaharuri rafinate, alimente prăjite și alimente bogate în grăsimi trans, veți crește probabil inflamația în organism. Pe de altă parte, alegeți o dietă bogată în super-alimente antiinflamatoare și vă veți îmbunătăți sănătatea și bunăstarea. Aici este o listă diversă de cele mai bune alimente cu proprietăți antiinflamatorii.

Condimente

Cuișoare

Cuișoarele au un nivel incredibil de ridicat de antioxidanți și sunt pline de acizi grași Omega-3. Acest lucru fac cuișoarele sa fie un condiment anti-inflamator. În plus, cuișoarele inhibă, de asemenea, produsul enzimei 5-lipoxygenază. Această enzimă este un mediator inflamator implicat în tulburări alergice și inflamatorii, cum ar fi artrita.

Ghimbir

Ghimbirul este un condiment rădăcină cunoscut pentru efectele sale benefice asupra circulației și digestiei, datorită proprietăților sale antiinflamatorii. Conține compuși cunoscuți sub numele de gingerols. Acești compuși oferă protecție împotriva radicalilor liberi dăunători care declanșează un răspuns inflamator în organism, în special în intestin. Prin urmare, ghimbirul este un remediu natural comun pentru diferite tipuri de afecțiuni digestive.

Turmeric

Ingredientul activ in turmeric, numit curcumina, confera condimentelor mirosul picant si culoarea aurie. Curcumina reduce inflamația prin căutarea radicalilor liberi de oxigen în organism. De asemenea, inhibă producerea de NF-kappa B, un compus care este integrant în declanșarea inflamației. În medicina ayurvedică, curcuma este utilizată pentru a remedia afecțiunile inflamatorii, cum ar fi toate tipurile de artrită.

Scorțișoară

Scorțișoara este un condiment comun folosit în produsele de panificație. Combate inflamația prin stimularea producerii proteinei tristetraprolină. Acest lucru are ca rezultat un efect terapeutic antiinflamator în corpul uman.

Piper negru

Molecula de aromă a piperului negru, denumit beta-cariofilină (BCP), funcționează ca un canabinoid. Similar cu alte canabinoide pe bază de plante, BCP se leagă de receptorii canabinoizi din sistemul nervos central. Acest lucru dă piperului negru efectul său terapeutic de reducere a inflamației.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...