HOROSCOP FEBRUARIE 2018: Cele 4 zodii care primesc lovituri grele de la viaţă în această lună

HOROSCOP FEBRUARIE 2018: De-a lungul vieții, toată lumea trece prin perioade grele, pline de tristețe și deznădăjduire. Totuși, depinde de fiecare dintre noi cât de bine trecem peste aceste momente și cât de multe învățăm din greșeli.

HOROSCOP FEBRUARIE 2018: Astrele ne dezvăluie cum va fi următoarea perioadă pentru unele zodii, scrie estisuperba.ro. Se anunță o perioadă tensionată, plină de coborâșuri. Vezi dacă te afli pe această listă și cum să eviți neplăcerile.

HOROSCOP FEBRUARIE 2018 RAC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o mulțime de decizii de luat în luna februarie. Totul va depinde de ei și de ambiția de care dau dovadă. Alegerile pe care trebuie să le facă le vor viza direct planul profesional, al carierei.

Acești nativi trebuie să se gândească foarte bine la ce au de făcut și trebuie să realizeze că au greșit în anumite privințe. Trebuie să se trezească la realitate și să-și dea seama că nu vor evolua dacă continuă în acest ritm.

HOROSCOP FEBRUARIE 2018 BALANȚĂ:

Acești nativi vor realiza că au făcut anumite greșeli și încearcă să nu le mai repete. Își vor face curat în lista de prieteni pentru că vor realiza în sfârșit cine le vrea bine și cine le vrea răul.

Luna februarie le va deschide ochii în legătură cu relațiile pe care le au. Li se va schimba complet modul de gândire pentru că vor avea din nou de suferit din cauza prietenilor falși din viața lor.

HOROSCOP FEBRUARIE 2018 SCORPION:

Nativii născuți sub semnul zodiacal al scorpionului se vor afla în situații critice în luna ce urmează. Chiar dacă sufletul le va fi sfâșiat de durere, vor încerca și de această dată să treacă peste cu fruntea sus.

Citeşte şi Horoscop 29 ianuarie-4 februarie: ce zodii încep luna cu conturile pline

Vor afla adevăruri dureroase despre persoanele din jurul lor, adevăruri despre care nu știu deloc și nici nu s-ar fi așteptat vreodată. Vor fi puși în situații dificile, mai ales în a doua parte a lunii.

HOROSCOP FEBRUARIE 2018 SĂGETĂTOR:

Acești nativi sunt obligați să rezolve anumite probleme legate de familie. Nu există destulă comunicare între ei și familie și acest lucru le-a tot dăunat în ultima perioadă.

Dacă nu vor reuși să rezolve această problemă, săgetătorii vor avea de a face cu un ultimatum. Relația cu familia se va răci considerabil în a doua parte a lunii februarie și va fi destul de greu să revină la norma.

sursa:rtv.ro

Depășirea anxietății prin îmbrăţişarea incertitudinii
De Sofo Archon

“Agitaţie, anxietate, tensiune, stres, îngrijorare – toate formele de frică – sunt cauzate de prea mult viitor și prea puţină prezenţă.” ~ Eckhart Tolle

Viața este în mod fundamental imprevizibilă și nu putem fi siguri despre ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Și, deși incertitudinea este, într-un sens, o binecuvântare, deoarece permite spațiu pentru libertate și schimbare, în același timp se poate simți ca un blestem.

Fiind obișnuiți cu realitatea cunoscută a vieții noastre, majoritatea dintre noi devin atașați de ea și, prin urmare, nu doresc schimbarea. Viitorul este necunoscut și cum putem fi siguri că ceea ce avem – de exemplu, sănătatea noastră, posesiile materiale, prietenii sau partenerii de dragoste – nu vor dispărea? Și, având în vedere inevitabilitatea morții, tremurăm în fața necunoscutului din fața noastră. Suntem conștienți de faptul că oricând, chiar și în clipa următoare, am putea muri. De fapt, orice moment în care vom muri va fi “momentul următor”.

Pentru a ne simți mai siguri, încercăm să controlam viața cât de mult putem, încercând în mod constant să ne adaptăm viitorului la așteptările noastre. Cu toate acestea, singurul lucru pe care îl obținem în cele din urmă prin acest lucru este să ne punem într-o stare constantă de anxietate care ne împiedică să savurăm momentul prezent. Așa cum a spus Alan Watts:

“Pentru a ne bucura chiar de un prezent plăcut, trebuie să avem asigurarea unui viitor fericit, noi” plângem pentru luna “. Nu avem o astfel de asigurare. Cele mai bune previziuni sunt în continuare chestiuni de probabilitate, mai degrabă decât de certitudine și, din câte știu, fiecare dintre noi va suferi și va muri. Dacă, atunci, nu putem trăi fericit fără un viitor sigur, cu siguranță nu suntem adaptați să trăim într-o lume finită unde, în ciuda celor mai bune planuri, se vor întâmpla accidente și unde moartea va veni la sfârșit “.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...