Fiica lui Cabral, vacanţă de vis în Dubai! Cum s-a pozat Inoke Ibacka pe plaja Emiratelor Arabe

uana şi Cabral Ibacka au toate motivele să fie mândri de fiica lor. Inoke are acum 15 ani şi s-a transformat într-o frumoasă domnişoară. Fiica lui Cabral din prima căsătorie este în primul an de liceu, iar la începutul acestui an s-a bucurat de o vacanţă de vis în Dubai.

Potrivit imiaginilor postat pe reţelele de socializare, Inoke Ibacka a avut parte de un adevărat răsfăţ pe meleagurile arăbeşti, vizitând obiectivele turistice şi s-a bucurat şi de temperaturile ridicate. Adolescenta s-a pozat şi pe plajă, însă nu în costum de baie, ci într-o rochiţă. Cu un chip frumos şi părul ondulat şi lung, cu siguranţă a atras toate privirile celor din jur.

Inoke, pe o plajă din Dubai.

Cabral este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de televiziune de la noi. A fost căsătorit cu Luana Ibacka, între anii 2000 şi 2006. În anul 2002 a venit pe lume fiica lor, Inoke, care anul trecut a împlinit 15 ani. În prezent, prezentatoarul formează o familie cu actriţa Andreea Ibacka, cu care s-a căsătorit în anul 2011.

sursa:cancan.ro

Depășirea anxietății prin îmbrăţişarea incertitudinii
De Sofo Archon

“Agitaţie, anxietate, tensiune, stres, îngrijorare – toate formele de frică – sunt cauzate de prea mult viitor și prea puţină prezenţă.” ~ Eckhart Tolle

Viața este în mod fundamental imprevizibilă și nu putem fi siguri despre ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Și, deși incertitudinea este, într-un sens, o binecuvântare, deoarece permite spațiu pentru libertate și schimbare, în același timp se poate simți ca un blestem.

Fiind obișnuiți cu realitatea cunoscută a vieții noastre, majoritatea dintre noi devin atașați de ea și, prin urmare, nu doresc schimbarea. Viitorul este necunoscut și cum putem fi siguri că ceea ce avem – de exemplu, sănătatea noastră, posesiile materiale, prietenii sau partenerii de dragoste – nu vor dispărea? Și, având în vedere inevitabilitatea morții, tremurăm în fața necunoscutului din fața noastră. Suntem conștienți de faptul că oricând, chiar și în clipa următoare, am putea muri. De fapt, orice moment în care vom muri va fi “momentul următor”.

Pentru a ne simți mai siguri, încercăm să controlam viața cât de mult putem, încercând în mod constant să ne adaptăm viitorului la așteptările noastre. Cu toate acestea, singurul lucru pe care îl obținem în cele din urmă prin acest lucru este să ne punem într-o stare constantă de anxietate care ne împiedică să savurăm momentul prezent. Așa cum a spus Alan Watts:

“Pentru a ne bucura chiar de un prezent plăcut, trebuie să avem asigurarea unui viitor fericit, noi” plângem pentru luna “. Nu avem o astfel de asigurare. Cele mai bune previziuni sunt în continuare chestiuni de probabilitate, mai degrabă decât de certitudine și, din câte știu, fiecare dintre noi va suferi și va muri. Dacă, atunci, nu putem trăi fericit fără un viitor sigur, cu siguranță nu suntem adaptați să trăim într-o lume finită unde, în ciuda celor mai bune planuri, se vor întâmpla accidente și unde moartea va veni la sfârșit “.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...