Comunicat de la medici despre starea de sănătate a Ionelei Prodan

Medicii de la Spitalul Elias au transmis un comunicat de presă în care lămuresc care este starea de sănătate a Ionelei Prodan, după toate speculațiile apărute în presă.
„Doamna a venit la spital pe fondul acutizării unor probleme mai vechi. În sensul că a avut simptome care într-un limbaj non-medical, să spunem aşa, înseamnă palpitaţii şi ameţeli.

A fost internată, a fost supusă unor investigaţii: RMN, Ecografie cardiacă, nişte investigaţii standard şi unele mai complexe şi am stabilit că este mai sănătos pentru domnia sa să rămână în spital, să-şi urmeze un tratament prescris de medicii specialişti. A fost văzută de o echipă multidisciplinară: cardiologi, neurologi.

I s-a montat şi holter pentru a se monitoriza activitatea cardiacă şi i s-au făcut mai multe feluri de ecografii.

Cristi Brancu a vorbit cu mama Anamariei Prodan
„Am vorbit cu ea, am vorbit pe FaceTime. S-a spus că nu îşi aminteşte de nimeni, dar mi-a spus să o salut pe Oana, pe soţia mea, s-a spus despre ea că are o paralizie pe o parte, dar la un moment dat s-a ridicat singură să se ducă la baie să îşi aranjeze părul, mi-a spus că nu vrea să văd că nu e aranjată”, a mărturisit Cristi Brancu.

Recent, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care apare alături de mama ei, Ionela. Chiar dacă pare slăbită, mama impresarei zâmbește.

„O iubesc pe mama. Zi perfectă”, a scris Anamaria Prodan in dreptul pozei.

sursa:teotrandafir.ro

Depășirea anxietății prin îmbrăţişarea incertitudinii
De Sofo Archon

“Agitaţie, anxietate, tensiune, stres, îngrijorare – toate formele de frică – sunt cauzate de prea mult viitor și prea puţină prezenţă.” ~ Eckhart Tolle

Viața este în mod fundamental imprevizibilă și nu putem fi siguri despre ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Și, deși incertitudinea este, într-un sens, o binecuvântare, deoarece permite spațiu pentru libertate și schimbare, în același timp se poate simți ca un blestem.

Fiind obișnuiți cu realitatea cunoscută a vieții noastre, majoritatea dintre noi devin atașați de ea și, prin urmare, nu doresc schimbarea. Viitorul este necunoscut și cum putem fi siguri că ceea ce avem – de exemplu, sănătatea noastră, posesiile materiale, prietenii sau partenerii de dragoste – nu vor dispărea? Și, având în vedere inevitabilitatea morții, tremurăm în fața necunoscutului din fața noastră. Suntem conștienți de faptul că oricând, chiar și în clipa următoare, am putea muri. De fapt, orice moment în care vom muri va fi “momentul următor”.

Pentru a ne simți mai siguri, încercăm să controlam viața cât de mult putem, încercând în mod constant să ne adaptăm viitorului la așteptările noastre. Cu toate acestea, singurul lucru pe care îl obținem în cele din urmă prin acest lucru este să ne punem într-o stare constantă de anxietate care ne împiedică să savurăm momentul prezent. Așa cum a spus Alan Watts:

“Pentru a ne bucura chiar de un prezent plăcut, trebuie să avem asigurarea unui viitor fericit, noi” plângem pentru luna “. Nu avem o astfel de asigurare. Cele mai bune previziuni sunt în continuare chestiuni de probabilitate, mai degrabă decât de certitudine și, din câte știu, fiecare dintre noi va suferi și va muri. Dacă, atunci, nu putem trăi fericit fără un viitor sigur, cu siguranță nu suntem adaptați să trăim într-o lume finită unde, în ciuda celor mai bune planuri, se vor întâmpla accidente și unde moartea va veni la sfârșit “.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...