HOROSCOP FEBRUARIE 2018: Despărţiti dureroase şi iubiri noi şi pasionale. Două zodii sunt norocoase

Februarie 2018 este o lună aglomerată și destul de stresantă. Ar fi bine să menții un echilibru între muncă și odihnă. Fiindcă Marte se află în casa bolilor Racilor, există un anume risc de afecțiuni acute sau inflamatorii, de răniri și accidentări. Pe de altă parte, luna februarie este adecvată inițiativelor medicale energice, intervențiilor stomatologice ori chirurgicale și altor demersuri care cer curaj și hotărâre.

BERBEC

Prima decadă din luna februarie 2018 o regăseşte pe Venus, planeta iubirii şi stăpâna casei cuplului Berbecului, într-o poziţie norocoasă, care naşte speranţe dar ajută şi la împlinirea lor.

Socializarea favorizează armonia în cuplu, iar participarea la evenimente care adună mai multă lume laolaltă poate fi benefică apariţiei unei legături romantice, dacă asta doreşti.

După data de 11 februarie 2018 Venus se află în Peşti, o zodie care-i conferă forţă, dar într-o casă care nu lasă prea mult câmp liber alegerilor. Se poate, aşadar, ca în decada a doua şi a treia să ai sentimente puternice, dar asta să nu te facă neapărat fericit(ă).

Este posibilă o iubire secretă.

TAUR

Februarie 2018 este o lună promiţătoare pentru Tauri în plan relaţional.

Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Taurului, în “recepţie mutuală” cu Marte, stăpânul casei – o configuraţie de bun augur, care-i face pe Jupiter şi Marte să colaboreze în avantajul tău. Iar asta nu e tot!

În decadele a doua şi a treia se creează un splendid trigon între Jupiter şi Venus, planeta iubirii. Ambele planete sunt benefice, aduc împliniri şi oportunităţi. Aşteaptă-te, însă, să trebuiască să treci un hop, înainte ca visele să ţi se împlinească.

Dacă la un moment dat este nevoie să faci o alegere, gândeşte-te bine, fiindcă aparenţele pot fi înşelătoare! Dacă te străduieşti să nu idealizezi, să rămâi cu picioarele pe pământ, va fi bine.

GEMENI

Cu Marte în casa cuplului Gemenilor, februarie 2018 este o lună plină de dinamism pasional.

Cheltuieşti multă energie împreună cu omul drag, pentru susţinerea acestuia sau pentru cucerirea sa. Ideal ar fi să te implici în proiecte de cuplu curajoase, novatoare şi utile.

Dacă te afli într-o campanie de cucerire, caută ca intenţiile tale să nu fie prea evidente şi nici atacurile prea directe. Eventual, combină-le cu abordări subtile, prin învăluire.

Dacă relaţia trece prin momente tensionate, nu te lăsa pradă impulsivităţii! Marte este înstare să “dea cu băţul prin gard” ca să işte o încăierare pe cinste.

Privind dintr-o altă perspectivă, în februarie 2018 există legături strânse între relaţiile şi cariera Gemenilor.

RAC

Viaţa de cuplu a Racilor are un aer serios în februarie 2018. Cu Saturn şi Pluto în casa relaţiilor Racului, convieţuirea pare grevată de responsabilităţi, de asumarea unor interese comune sau a unui efort comun.

Se poate să priveşti lucrurile mai matur, să vrei să descoperi unele adevăruri despre nevoile tale relaţionale reale. Tranzitul lui Venus din prima decadă a lunii predispune la o analiză detaliată a situaţiei, la dezvăluirea unor secrete sau la încercarea de a înţelege resorturile psihologice ale perechii.

Ultimele două decade din februarie pun accentul pe afinităţile de natură intelectuală, culturală sau spirituală.

În fine, să nu uităm că Jupiter se află în casa erotismului Racului. Prin urmare, componenta sexuală a vieţii de cuplu funcţionează bine, iar ofertele amoroase nu lipsesc.

sursa:romaniatv.net

Depășirea anxietății prin îmbrăţişarea incertitudinii

“Agitaţie, anxietate, tensiune, stres, îngrijorare – toate formele de frică – sunt cauzate de prea mult viitor și prea puţină prezenţă.” ~ Eckhart Tolle

Viața este în mod fundamental imprevizibilă și nu putem fi siguri despre ceea ce urmează să se întâmple în continuare. Și, deși incertitudinea este, într-un sens, o binecuvântare, deoarece permite spațiu pentru libertate și schimbare, în același timp se poate simți ca un blestem.

Fiind obișnuiți cu realitatea cunoscută a vieții noastre, majoritatea dintre noi devin atașați de ea și, prin urmare, nu doresc schimbarea. Viitorul este necunoscut și cum putem fi siguri că ceea ce avem – de exemplu, sănătatea noastră, posesiile materiale, prietenii sau partenerii de dragoste – nu vor dispărea? Și, având în vedere inevitabilitatea morții, tremurăm în fața necunoscutului din fața noastră. Suntem conștienți de faptul că oricând, chiar și în clipa următoare, am putea muri. De fapt, orice moment în care vom muri va fi “momentul următor”.

Pentru a ne simți mai siguri, încercăm să controlam viața cât de mult putem, încercând în mod constant să ne adaptăm viitorului la așteptările noastre. Cu toate acestea, singurul lucru pe care îl obținem în cele din urmă prin acest lucru este să ne punem într-o stare constantă de anxietate care ne împiedică să savurăm momentul prezent. Așa cum a spus Alan Watts:

“Pentru a ne bucura chiar de un prezent plăcut, trebuie să avem asigurarea unui viitor fericit, noi” plângem pentru luna “. Nu avem o astfel de asigurare. Cele mai bune previziuni sunt în continuare chestiuni de probabilitate, mai degrabă decât de certitudine și, din câte știu, fiecare dintre noi va suferi și va muri. Dacă, atunci, nu putem trăi fericit fără un viitor sigur, cu siguranță nu suntem adaptați să trăim într-o lume finită unde, în ciuda celor mai bune planuri, se vor întâmpla accidente și unde moartea va veni la sfârșit “.
Indiferent dacă ne place sau nu, adevărul este – și trebuie să acceptăm – că nu putem anticipa ce fel de noroc – bun sau rău – se află în calea noastră. Indiferent cât de mult încercăm să controlăm viața, ne va dezamăgi în mod inevitabil, luând propriul curs.

Pentru a depăși anxietatea noastră copleșitoare cu privire la viitor, trebuie să renunțăm la dorința noastră de a controla fiecare eveniment, de a ne factoriza pe neașteptate în planurile noastre, de a ne îmbrățișa nesiguranța și de a merge cu curentul sălbatic al vieții, crezând că ne va duce la noi și interesante locuri. Prin relaxarea pumnului strâns al lipirii de un rezultat final așteptat, vom putea să ne concentrăm asupra celor de aici și acum, făcând astfel maximum din fiecare secundă a vieții noastre, precum și să găsim recunoștință în ceea ce avem.

Aș dori să închei acest articol cu ​​una dintre poveștile mele taoiste preferate, care ilustrează frumos cât de nesigură poate fi viața și înțelepciunea de a adopta schimbarea, decât de a încerca să controleze sau să lupte împotriva ei:

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...