Brigitte Năstase a împlinit 41 de ani ieri şi a avut alături oamenii care contează cu adevărat pentru ea. Printre aceştia se numără frumoasa ei soră, Cristina Szeifert. Chiar de ziua sa de naştere, vedeta a transmis mesaje subliminale în legătură cu divorţul de fostul tenismen. Mai mult, cea mai recentă reacţie are legătură cu despărţirea oficială de Ilie Năstase.

Într-o filmare făcută în urmă cu 15 ore şi postată pe Internet, vedeta a dezvăluit prietenilor virtuali că pleacă de la Tribunalul Bucureşti. De altfel, pe lângă faptul că şi-a dat check-in acolo, soţia lui Ilie Năstase a scris pe imagine mesajul: „Orice sfârşit poate fi un nou început”. Pe fundalul înregistrării se aude piesa „Rămas bun”, cântată de Lora.

Acesta nu e singurul detaliu prin care s-a dat de gol că a înaintat acţiunea de divorţ. În această dimineaţă, Brigitte Năstase a mers la un salon de înfrumuseţare, de unde a transmis un alt mesaj cu subînţeles. „Iubesc să fiu liberă”, a scris Brigitte Sfăt în dreptul unui clip în care apare în timp ce îi este uscat părul.

În urmă cu două luni, bruneta a mărturisit că a mai ajuns o dată la notar ca să depună actele de divorţ. Totuşi, comportamentul soţului ei a făcut-o să se răzgândească.

„Eu am fost pe punctul de a pleca din această relaţie şi el a fost cel care m-a rugat să nu fac lucrul ăsta. Am fost în faţa notarului cu el ca să semnăm separarea. Acolo, cu ştreangul de gât, el a spus că: «Trebuia să te respect mai mult. Mi-am dat seama că pe tine te iubesc şi că nu te-am apreciat la adevărata ta valoare»”, a declarat Brigitte Năstase în decembrie 2017.

Printre cei care i-au făcut urări pe internet se numără sora ei.

„La mulţi ani, surioară!”, a scris Cristina Szeifert pe pagina ei de Instagram.

sursa:Cancan.ro

Efectele miraculoase ale spanacului pentru o siluetă de vis


Spanacul la ajutat pe Popeye să devină puternic, dar știați că vă poate ajuta să pierdeți în greutate? Când ne gândim la alimentele care le incorporăm în dietele noastre de a pierde mai mult în greutate, adesea nu băgăm în seama spanacul, dar, potrivit unor cercetători, spanacul are un mare potențial pentru o scădere în greutate sănătoasă.

Spanacul și pierderea în greutate – abordarea științifică

Efectul spanacului asupra pierderii in greutate a fost recent obiectul unui studiu realizat la Universitatea Lund din Suedia. Autorul studiului a fost Charlotte Erlanson-Albertsson, profesor de Chimie de Medicină și Psihologie.

Studiul a inclus 38 de femei supraponderale și a durat 3 luni. În fiecare dimineață, înainte de micul dejun, participanții trebuiau să bea o băutură verde. Un grup a primit băutura care conținea 5 grame de thylakoide (membrane de frunze verzi găsite în spanac), iar al doilea grup de participanți a primit un placebo. Participanții nu știau carui grup au aparținut și singurele instrucțiuni pe care le-au primit erau să mănânce o dietă sănătoasă și echilibrată, compusă din trei mese pe zi. Ei au fost strict sfătuiți să nu ţină alte diete.

Rezultatele studiului au fost publicate pe site-ul oficial al Universității Lund și în revista Appetite. Rezultatele au aratat ca grupul care a baut placebo a pierdut in medie aproximativ 3,5 kg, in timp ce grupul care a primit tilacoide a pierdut in medie 5 kg. Mai mult, participanții din grupul tilacoid au raportat că au fost mai ușor să se lipească de cele trei mese pe zi, fără a se confrunta cu vreo poftă.

Cum poate spanacul să ne ajute să slăbim?

În primul rând, trebuie să aruncăm o privire la cea mai frecventă cauză a excesului de greutate și a obezității – poftele. Majoritatea oamenilor simt foamea hedonică, care este un alt termen pentru pofte. De obicei, aceștia preferă alimente nesănătoase, cum ar fi fast food, dulciuri etc. Majoritatea oamenilor nu sunt în măsură să reziste tentației care duce la obiceiuri alimentare nesănătoase și obezitate.

Cheia este sentimentul de suprimare și saturație a poftelor de foamete hedonice față de foametea homeostatică, care este, de fapt, o adevărată foamete care se ocupă de nevoile energetice de bază ale fiecărei persoane. Fast-food-urile, dulciurile și alte alimente prelucrate sunt absorbite rapid, iar hormonii care transmit semnale de sațietate creierului nostru și suprima poftele nu sunt capabili să țină pasul cu aceste alimente. Cu toate acestea, potrivit profesorului Erlanson-Albertsson și a echipei de oameni de știință care a lucrat la studiul menționat mai sus, extractul din spanac încetinește procesul de digestie, ceea ce le oferă hormonilor insterinici suficient timp pentru a fi eliberați și semnalează creierului că suntem plini. Tilacoidele extind digestia, produc senzație de sațietate și previne poftele. Acestea acționează ca supresoare a apetitului. Acest lucru înseamnă că suntem capabili să vă urmăriţi dieta fără a vă simți nevoiți să luaţi gustări și alte alimente inutile și nesănătoase. Oamenii de știință de la Universitatea Lund au arătat, de asemenea, că thylakoidele reduc foametea hedonică cu 95% și cresc pierderea în greutate cu 43%.

Diverse modalități de utilizare a spanacului pentru pierderea în greutate

Deoarece efectul benefic al spanacului în reducerea greutății corporale este dovedit științific, și spanacul se mândrește cu o gamă largă de beneficii nutriționale pentru boot, trebuie să îl includeți cu siguranță în planul de scădere în greutate. Mai jos găsiți câteva sfaturi și trucuri pentru diferite moduri de a încorpora spanacul în dieta ta:

Citeste continbuarea pe pagina >>> 2