Aceasta este fetita la care Simona Halep tine ca la ochii din cap! Simona i-a fost nasa de botez, iar traditia aromana spune ca ii va fi si nasa de cununie!

Simona Halep este nasa de botez a Mariei Ioana, fiica unor rude din Constanta.
Simona Halep are o relatie apropiata cu toate rudele sale din Constanta, in buna traditie a machedonilor. Cand un nepot la tatalui ei, Stere, a devenit tata pentru a doua ora, sotia acestuia nascand o fetita, Simona s-a oferit sa fie nasa de botez a micutei Maria Ioana.’
“Pe cand fina mea era insarcinata, Simona m-a intrebat: “Tata, daca va fi fetita, ma lasi pe mine s-o botez?”. Bineinteles ca am fost de acord. Oricum, asa si cere traditia noastra aromana, ca cine boteaza sa si cunune. Doar in cazuri exceptionale se petrece altfel. Astfel ca Simona ii va fi nasa Mariei Ioana si la casatorie, dupa cum pe Mihai il va cununa băiatul meu, Nicolae”, a dezvaluit Stere Halep in presa constanteana.

Simona Halep ii face toate poftele finei sale
Fetita a devenit preferata Simonei, marea campioana vizitand-o de fiecare data cand ajunge la Constanta, facandu-i toate poftele. Recent, Simona Halep s-a fotografiat cu fina sa si cu fratele ei. „Se vede fericirea lor dar şi a nasicii, sunt doi îngeraşi frumoşi şi o campioana de milioane”, a postat o ruda a Simonei Halep.

sursa:wowbiz.ro

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...