Lia Olguţa Vasilescu, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu salariile

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, insistă că salariile bugetarilor nu au scăzut, comentând că aceia cărora li s-au micşorat veniturile nu depăşesc un procent de 3%.

Ministrul precizează că aceştia nu vor avea curaj să-şi arate fluturaşul de salariu pentru că aşa s-ar vedea sumele mari pe care le primeau.

„Cei care se aşteptau să le scadă salariile au primit fluturaşi şi au văzut că nu le scad şi nu mai au de ce să fie nemulţumiţi. Iar cei care au primit fluturaşii şi au văzut că le scad probabil că nu or să vă trimită niciodată fluturaşii pentru că sumele sunt foarte mari şi atunci aţi vedea de unde le-a scăzut salariul.

Pentru 3 la sută din bugetari salariile vor creşte din 2019
La aproximativ 3% dintre bugetari scad salariile, nu mai mulţi. (…) E adevărat că se creşte pe diferenţă din anul 2019. Abia atunci cei cu salarii mici vor avea creşteri mult mai mari decât ceilalţi.

Anul acesta e cel mai greu an din punctul de vedere al legii salarizării pentru că unii, 3%, scad, iar pentru ceilalţi s-a asigurat transferul contribuţiilor şi foarte puţin le-a crescut netul. Creşterile mari încep din 2019 pentru bugetari”, a declarat, duminică seară, ministrul Muncii, la Antena 3.

sursa:huff.ro

8 fotografii mistice care prezintă ceea ce pur și simplu nu poate fi posibil


Lumea păstrează multe secrete. Și dacă știința nu poate explica ceva, aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie să eliminăm constatările ca fiind improbabile. Dacă sapi destul de adânc, poți găsi o mulțime de lucruri interesante care nu au nici o explicație logică.
Iată câteva fotografii care nu pot exista. Totuşi iată-le! Poţi alege de unul singur cum să tratezi aceste fenomene.

Un ceas elvețian într-un mormânt antic închis

Când au deschis un mormânt din timpul dinastiei Ming, oamenii de știință nu și-au imaginat niciodată că vor găsi un ceas-inel cu o inscripție elvețiană. Cum este posibil? Până acum, nu există răspunsuri. Vârsta descoperirii este estimată la 400 de ani. Chiar mai multe întrebări sunt ridicate de faptul că mormântul nu a fost deschis mai devreme, ceea ce face imposibilă presupunerea că ceasul a fost plasat acolo de o persoană modernă. Cum a putut ceasul să intre acolo? Poate că unul dintre oamenii de știință a hotărât să-și păcălească colegii cu un astfel de artifact controversat.

Un deget de 38 de cm din Egipt

Constatarea antreprenorului elvețian și a iubitorului de antichității Gregor Spörri încă ridică multe întrebări. Din cuvintele sale, în 1988 a fost adus împreună cu un jefuitor de morminte, care ia arătat lui Gregor acest artefact. Spörri o descrie ca fiind foarte ușor și incredibil de mare. Din păcate, acest deget nu i sa vândut niciodată, deși i sa arătat un certificat de autenticitate și o imagine cu raze X (momentan, locația este necunoscută). Omul disperat a încercat să găsească vânzătorul 10 ani mai târziu, dar nu a reuşit. Este încă necunoscut dacă acest artefact era o adevărată dovadă a existenței unor giganți sau doar o farsă inteligentă.

O fotografie a unei fantome din Hotelul Stanley

Această fotografie a fost făcută de Henry Yau, directorul Departamentului Relații Publice al Muzeului Copiilor din Houston. El și soția sa au stat la acest hotel și au decis să surprindă interiorul sălii ca o fotografie suvenir. Potrivit lui, după ce a fotografiat holul, s-a simțit agitat și slab toată seara. Imaginați-vă surpriza când, dimineața, a găsit ceva în fotografia pe care nu o văzuse cu siguranță prin lentilă! Există multe ipoteze despre ceea ce a fotografiat, dar nu a fost găsită încă o explicație complet fiabilă.

O piramidă pe Lună

Există numeroase fotografii ale suprafeței Lunii care provoacă multe întrebări. În acest caz, puteți vedea o formă piramidală clară, pe care cu siguranță nu o puteți numi rezultatul jocului de lumină și umbre sau un fel de formare naturală. Deci, ce se întâmplă cu tovarășul nostru veșnic? Ne întrebăm când vom putea învăța întregul adevăr.

Bile strălucitoare în râul Mekong din Thailanda

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...