Avertisment de la ANM: Un ciclon puternic va lovi România

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie lansează un semnal de alarmă cu privire la schimbările vremii care se vor produce în perioada următoare.

Un ciclon puternic va lovi România
Un ciclon puternic se așteaptă să pătrundă în frontul atmosferic al țării noastre la mijlocul acestei săptămâni, adică undeva între miercuri și joi, 14, respectiv 15 februarie.

Pe litoral, vântul a adus deja valuri de până la 2 metri și mai multe porturi au fost închise. Astăzi și mâine vremea se mai liniștește, însă de miercuri ne putem aștepta la urgie în toată regula.
„Urmează o vreme de iarnă potrivită pentru această perioadă. ANM va emite fie informări, fie atenţionări pentru că ne aşteptăm la precipitaţii posibil însemnate cantitativ asociate şi cu intensificări ale vântului”, a declarat Mihai Hustiu, meteorolog ANM, conform stiripesurse.ro.

Ciclonul care va pătrunde în țara noastră vine dinspre Marea Mediterană și va aduce ploi și lapoviță în sud și ninsori în nord, vest și la munte. Temperaturile vor scădea considerabil, însă vor fi normale pentru această perioadă a anului.

În nordul țării se vor înregistra până la -10 grade Celsius, iar la munte sunt așteptate valori de -15 grade.

În Capitală, vremea se va păstra în limitele normale ale perioadei, adică nu vor coborî sub 3 grade, ba chiar vor urca până la 7 grade Celsius.

Noaptea, temperaturile vor coborî până la -1, -2 grade Celsius, dar se va simți mult mai frig. Așadar, urmează niște zile normale de iarnă.

sura:Teotrandafir.com

10 modalități surprinzător de simple pentru a vă reseta sănătatea


Dacă încercaţi să trăiţi o viață mai sănătoasă? Nu este niciodată prea târziu (sau prea devreme) să începeți, să schimbați orice obiceiuri proaste și să construiți altele noi bune pentru a vă îmbunătăți viața. De fapt, nu este vorba despre o mare schimbare dificilă, ci mai degrabă o acumulare de mici schimbări. O decizie la un moment dat, puteți continua să adăugați obiceiuri zilnice simple în viața dvs. și urmăriți efectele lor pozitive asupra sănătății dvs. generale … de cele mai multe ori fără prea mult efort. Iată câteva sugestii:
Practica Yoga
Beneficiile Yoga sunt nenumărate și multe dintre ele sunt esențiale pentru sănătatea pe termen lung:

Stretching – Yoga reprezinta munca prin intinderea muschilor, facand tot corpul tau mai flexibil. Stretching-ul este benefic pentru relaxarea și tonifierea generală a mușchilor. Într-un studiu, oamenii și-au îmbunătățit flexibilitatea cu până la 35% după numai 8 săptămâni de yoga.

Creșterea fluxului sanguin – Pozițiile de răsucire aduc sânge venos din organele interne și permite sângelui oxigenat să curgă în momentul în care se eliberează. Pozițiile inversate încurajează sângele din picioare și din pelvis să curgă înapoi în inimă, unde poate fi pompat la plămâni pentru a fi proaspăt oxigenat.

Creșteți mobilitatea și flexibilitatea – În timpul primei clase, probabil că nu veți putea atinge degetele de la picioare, dar dacă persistaţi, veți observa o slăbire treptată și, în cele din urmă, poziţiile cele mai imposibile vor fi posibile. Veți observa, de asemenea, că durerile încep să dispară, iar postura ta se îmbunătățește.

Practica Recunostinta
Când a fost ultima dată când te-ai trezit dimineața și ai zâmbit imediat, brusc copleșit de un val masiv de recunoștință, doar pentru a fi în viață? Cu toate greutăţile din viața de zi cu zi, avem tendința să uităm de binecuvântările din viața noastră. În timp ce devenim prea ocupați pentru a repara lucrurile greșite, uităm de lucrurile care sunt bune.

Cu toate acestea, recunoștința este unul dintre pilonii unei vieți sănătoase, iar sănătatea noastră mentală – la fel de importantă ca și sănătatea noastră fizică – poate beneficia foarte mult de trăirea unei vieți recunoscătoare.

Încercați noi suplimente
Alimentele de azi nu sunt la fel de hrănitoare ca alimentele pe care le-au crescut bunicii și străbunicii, astfel încât o contribuție suplimentară a anumitor substanțe nutritive este adesea utilă pentru a preveni orice deficiențe. Iată câteva care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea:

Vitamina D

Ajută organismul să absoarbă calciul și, de asemenea, are un rol în nervii, mușchii și sistemul imunitar. Deficiența poate provoca rahitism la copii și osteoporoză la adulți. Tulburările musculare și slăbiciunea, mișcările musculare și senzația de lumină sunt simptome comune ale deficienței vitaminei D; iar unele studii au descoperit că este, de asemenea, legată de depresie.

Magneziu

Magneziul este necesar pentru creșterea și întreținerea corectă a oaselor, pentru buna funcționare a nervilor și a mușchilor, printre altele. Suplimentele de magneziu pot ajuta la bătăile neregulate ale inimii, tensiunea arterială, anxietatea, oboseala, fibromialgia, diabetul, pietrele la rinichi, durerile de cap, PMS, astmul și febra fânului, printre multe altele

Simptomele deficienței de magneziu includ crampe, frisoane, spasme, oboseală, pierderea apetitului, apatie, confuzie, insomnie, iritabilitate, memorie slabă și capacitate redusă de a învăța.

Ulei de pește
Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...