Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite

Sunt unele persoane care se îndrăgostesc de oamenii nepotriviți. Tocmai de aceea riscă să fie singuri o lungă perioadă de timp, sau poate chiar toată viața. Iată care sunt zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite.
Zodiile care se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite
1. Leu. Leii sunt orgolioși. Cred că orice își doresc, trebuie să aibă. Iar dacă vor să fie cu cineva, nu contează că acea persoană este căsătorită sau nu este potrivită din diferite motive. Dacă și-au propus să cucerească acea persoană, atunci Leii sunt dispuși să munte și munții din loc pentru a obține ceea ce și doresc. Numai că rezultatele nu sunt mereu pe măsura așteptărilor lor. Motiv pentru care la un moment dat vor avea de suferit.

2. Berbec. Acest semn zodiacal nu are noroc în dragoste. Asta pentru că face greșeala de a se îndrăgosti de persoana nepotrivită. Chiar dacă vede că nu poate avea un viitor o relație cu repectiva persoană, parcă tot nu vrea să renunțe. Berbecii nu se gândesc de două ori înainte și se lasă stăpâniți de emoții. Iar lucrul acesta nu este în avantajul lor. Există și Berbeci care fac excepție de la regulă și reușesc să fie fericiți alături de persoana pe care o vor aproape. Înă se întâmplă deseori ca acești nativi să sufere din dragoste.

3. Fecioară. Și Fecioarele se îndrăgostesc de persoanele nepotrivite. Tocmai de aceea ajung să sufere din dragoste. Asta și pentru că nu au încredere în puterea lor de a-i seduce pe ceilalți. O altă greșeală pe care o fac este aceea că analizează mult relația, cântăresc avantajele și dezavantajele, îi critică pe ceilalți. Acesta este motivul pentru care uneori nu reușesc să vadă părțile bune ale unei persoane și o exclud din viața lor fără a-i da o șansă. În schimb, aleg persoanele nepotrivite, care în timp se dovedesc a fi exact opusul celor pe care îi credeau la început.

sursa:teotrandafir.com

Mâncarea sănătoasa nu are un gust bun! Sau ne-am pierdut simţul gustului?


Fie că sunt copii sau adulți, eu personal am auzit acest argument de multe ori. Mai ales când mi-am schimbat dieta în ultimii 4 ani, am auzit foarte mult de cei care au văzut ce mănânc. Majoritatea a ceea ce mănânc sunt legume, fructe și boabe sănătoase – aproape toate acestea sunt organice. Dar pentru unii oameni înseamnă că mănânc mâncare care nu are un gust bun! Nu are nici o aromă!

Singurul motiv pentru care acest aliment nu ar avea un gust bun sau nu pare că nu are nici o aromă este pur și simplu pentru că suntem incredibil de condiționați să ne placă alimentele sărate și cu conținut ridicat de zahăr sintetic. Cea mai mare parte a alimentelor pe care le consumăm este abia mâncare reală. Cantitatea de substanțe chimice, zaharurile false și pachetele de arome din alimentele și sosurile pe care le consumăm este incredibilă! Nu putem chiar să mâncăm o salată cu spritz de lămâie, avem nevoie de o jumătate de sticlă de dressing sintetic Caesar Kraft, astfel încât să nu putem nici măcar gusta frunza!
Am crescut mâncând o grămadă de chestii, gândindu-mă că mănânc sănptos și avea gust bun, deci, de ce nu? Dar când am început să-mi schimb dieta am observat mai întâi că alimentele naturale nu aveau aceeași aromă de putere pe care o făceau alimentele sintetice. Uneori îmi doream să mănânc alimentele de sare și zahăr doar pentru a-mi ușura pofta. Mi-am dat seama că sunt dependent de aceste arome. Cu cât am mâncat mai mult alimente mai sănătoase, mai ales când am trecut la ecologice, cu atât mai mult mi-am dat seama cât de uimitoare au fost gusturile acestor alimente naturale. Am început să mănânc multe lucruri crude și simple. Salatele nu aveau nevoie de dressing, iar daca le foloseam era un pic de lamaie si apa sau un strop de balsamic.

Citeste continuarea pe pagina>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...