Ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie

Fiecare zodie are grația ei, fiecare nativ are câte un obiect sau o plantă vindecătoare. Află ce floare îți poartă noroc primăvara aceasta, în funcție de zodie.
Ce floare îți poartă noroc în următoarele trei luni:
BERBEC – ZAMBILA: Zambila este o floare grațioasă, la fel ca tine. Nu se oferă cadou în orice moment, pentru că are o însemnătate specială.

TAUR – IASOMIA: Iasomia simbolizează amabilitatea, fericirea, liniștea, armonia pură. Această floare îți va fi o reală amuletă toată primăvara.

GEMENI – GHIOCELUL: Ghiocelul este vestitorul primăverii, iar tu ești de multe ori vestitorul lucrurilor bune. Ghiocelul simbolizează speranța la mai bine, iar tu ești omul care nu își pierde niciodată speranța.

RAC – PANSELUȚA: Panseluța a fost cândva floarea îndrăgostiților. Este o floare care te duce cu gândul la experiențe față de care ai sentimente de melancolie.

LEU – FLOAREA SOARELUI: Floarea soarelui semnifică adorația. Îți place să fii în centrul atenției, să fii prezent peste tot.

FECIOARĂ – TRANDAFIRUL ROȘU: Ai spini, dar ești suav precum un trandafir. Îți plac poveștile cu dragoste pasională deoarece crezi în ele.

SCORPION – PETUNIA: Petunia simbolizează furia, însă este o furie care provine din nedreptăți. Nu te lași bătut și cauți justiția în tot și în toate.

SĂGETĂTOR – MACUL: Macul înseamnă liniștea, așezarea lucrurilor pe făgașul normal. Ești o persoană care vrea să stea departe de conflicte.

CAPRICORN – GLADIOLA: Gladiola semnifică indiferența. Ești un om extrem de concentrat pe propria ta persoană astfel încât îi ignori de multe ori pe ceilalți.

VĂRSĂTOR – ANEMONA: Anemona simbolizează grijile emoționale, preocupările de natură sentimentală.

PEȘTI – TRANDAFIRUL GALBEN: Știi că galbenul semnifică gelozie, iar tu trăiești cu acest sentiment în relațiile de iubire. Ești o persoană pătimașă, care se dedică trup și suflet oricărei situații.

sursa:Teotrandafir.com

Funcții de bază pe care oamenii încă nu reușesc să le stăpânească în totalitate


Ah oamenii, suntem atât de inteligenți, nu? Am fost modelați și pregătiți de-a lungul a milioane de ani de evoluție în ceea ce suntem, constructori de temple, exploratori spaţiali, prădători tehnologici avansați. Deci, de ce mergem uneori în bucătărie și uităm de ce suntem acolo?
Se pare că evoluția nu este procesul perfect cum am fi sperat și că există niște lucruri înfricoșător de simple pe care pur și simplu nu le stăpânim. Evoluția este mai puțin o progresie constantă către perfecțiune și mai mult o “aripă și o rugăciune, încercare și eroare, să încercăm lucrurile și să vedem ce se întâmplă”. De fapt, există multe exemple de alte specii “mai simple” care ne depășesc cu mult în anumite domenii.

În mod ironic, unele dintre lucrurile la care suntem răi sunt de fapt un rezultat al progresului nostru tehnologic. Creierul uman a evoluat când vânam pe câmpiile deschise din Africa, nu verificam e-mailurile noastre pe tub și până acum nu prea aveam prea mult timp să facem ajustările. Stilurile noastre de viață s-au dezvoltat mult mai repede decât creierul nostru bătrân și am obținut echivalentul evolutiv al lipirii marelui tău bunic în cabina de pilotaj a unui Boeing 747 și spunându-i îl piloteze.

9. Naşterea

Cum se poate ca cea mai mare parte a regnului animalelor să nască aparent uşor, dar nașterea omenească necesită ore întregi dureroase, o cameră plină de profesioniști instruiți și o mulțime de strigăte?

Dificultatea, pericolul și durerea cu care se confruntă femeile în timpul nașterii se datorează unei probleme numite dilemă obstetrică. Aceasta se referă la conflictul dintre două evoluții la om.

Prima este trecerea la bipedalism care a dus la îngustarea bazinului și, prin urmare, limitarea canalului de naștere, pentru a ne permite să mergem pe două picioare. Al doilea este creșterea dimensiunii capului, pe măsură ce oamenii au evoluat și au devenit mai inteligenți. Din cauza acestor doi factori, oamenii au nevoie de mai multă asistență la naștere, dar, din fericire, am evoluat suficient din punct de vedere social pentru a fi capabili și pentru asta.

Acesta este, de asemenea, motivul pentru care bebelușii sunt dulci-dar-inutili atunci când acestea sunt nou-născuţi. Majoritatea animalelor vor fi active și vor fugi de leii în câteva minute de la naștere, dar oamenii necesită practic ani de antrenament pentru a se ridica la în picioare. Acest lucru se datorează faptului că ne-am născut cu creiere complet subdezvoltate pentru a ne permite chiar și cea mai mică șansă de a ne desprinde de mamele noastre.

Multitasking-ul

Uită-te în jurul tău la birou la prânz și probabil vei vedea cel puțin o persoană care ţine un telefon pe umăr în timp ce scrie un e-mail și mănâncă un sandwich (studiile nu sunt concludente dacă aroma sandwich-ului este importantă aici). Fiind oamenii ocupați și importanți care suntem, facem multitasking tot timpul, dar, din păcate, nu suntem foarte pricepuţi.

Cercetătorii au descoperit că, în medie, oamenii de la locul de muncă vor avea tendința de a schimba sarcinile la fiecare trei minute. Creierul nostru nu este doar conceput pentru a face față acestei abordări nestingherite a gestionării timpului, determinând o creștere a nivelului de stres și o scădere a productivității.

“Dar, stai puțin, merg și vorbesc tot timpul fără să am o cădere nervoasă”, plângi, hiperbolic. Ei bine, da, creierul nostru este, de fapt, destul de bun la manevrarea mai multor sarcini atunci cand sunt ambele obiceiuri inconstiente, cum ar fi mergând pe bicicleta si strigand “uite, fara maini!” Atunci când una sau ambele sarcini necesită eforturi conștiente, lucrurile tind să nu mai functioneze – și oricine a fost vreodată blocat în spatele unei persoane care încearcă să meargă și să scrie în același timp, va mărturisi despre asta.

Probabilitatea

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...