Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kilograme în plus: ”Mă mai și tunsesem. A fost greșeala vieții mele!”

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Prezentatoarea TV a afirmat de multe ori că are grijă la stilul de viață pe care îl duce, însă nu mulți sunt cei care știu cum arăta vedeta când era însărcinată. Andreea a recunoscut că s-a îngrășat destul de mult în timpul sarcinii, iar prietenul ei vechi, Cristi Brancu, a prezentat o imagine cu vedeta când ieșea din maternitate cu fetița ei în brațe.


”Aici eram cu Eva in brate. Ma tunsesem ca sa mi se regenereze parul. Una dintre greselile vietii mele. Cand iei niste kilograme in plus in cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai excat, nu este cazul sa te si tunzi. Eram cu 35 de kilograme in plus dupa ce am nascut-o„ a povestit Andreea la Antena Stars.
sursa:Antena3.ro

10 lucruri pe care nu ar trebui să le faceți după masă


Toată viața ta, probabil că ai avut obiceiuri care ar putea periclita sănătatea, dar bineînțeles că nu le știi. Știați că există lucruri speciale pe care nu trebuie să le faceți după ce ați luat masa? Dacă sunteți curios, iată o listă de lucruri care nu ar trebui le faceţi după ce ați mâncat.
Duş sau baie
Este ceva de care mulți oameni sunt vinovați. Neştiind că, făcând baie sau un duș după masă nu este bine. Rețineți că atunci când mâncați, stomacul are nevoie de o cantitate bună de sânge pentru o digestie corectă. Când faceţi un duș sau o baie după masă, acest lucru poate interfera cu procesul de digestie. În jurul stomacului va fi mai puțin flux sanguin. În afară de aceasta, slăbește sistemul digestiv. Experții spun că este mai bine să așteptați aproximativ 30 de minute înainte de a vă grăbi la duș după o masă.

Îmbrăcăminte strâmtă
Când mănânci o masă, ar trebui să permiţi stomacului să digere în mod corespunzător alimentele pe care le-ai mâncat. Aceasta înseamnă că purtarea de haine bine fixate în timpul mesei poate exercita o presiune asupra abdomenului, ceea ce poate duce la arsuri la stomac. Bineînțeles, nu vrei să se întâmple asta. Pe cât posibil, purtați haine largi și confortabile atunci când mâncați ceva. Pe de altă parte, dacă este nevoie să ieșiți pentru prânz sau cină și trebuie să purtați ceva potrivit, puteți schimba hainele libere în momentul în care ajungeți acasă. În plus, purtarea de haine ușoare și libere vă poate ajuta să dormiți mai bine. Aceasta scade temperatura corpului, ajutându-vă să dormiți confortabil.

Somnul
Mulți oameni sunt probabil vinovați de acest lucru. Indiferent cât de somnoros sunteți, nu este niciodată sănătos să dormiți imediat după masă. Dacă vă așezați sau ați luat un pui de somn după ce ați mâncat, este posibil ca sucurile digestive din stomac să se deplaseze în direcția opusă. Acestea pot arde stratul interior al esofagului. Acest lucru poate provoca o senzație de arsură. Încercați să faceți alte activități care vă pot împiedica să dormiți.

Nu beți niciodată ceai sau cafea după o masă
Ceaiul și cafeaua sunt cunoscute pentru beneficiile lor pentru sănătate. Acestea reduc riscul bolilor cardiovasculare și oferă organismului antioxidanți. Cu toate acestea, consumul lor imediat după masă nu ar trebui făcut. Acest lucru se datorează faptului că atât ceaiul cât și cafeaua sunt ambalate cu substanțe care pot afecta absorbția adecvată a anumitor vitamine și minerale. De fapt, ele conțin tanini și polifenoli cunoscuți ca inhibând absorbția fierului în organism. Când se întâmplă acest lucru, poate duce la anemie sau deficit de fier. În afară de aceasta, conținutul de acid al ceaiului poate întări conținutul de proteine. Pe măsură ce apare, sistemul digestiv poate fi greu să proceseze alimentele. Este recomandat să beți ceai sau cafea la o oră după masă.
Exerciții grele

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...