Draga Olteanu Matei a luat o decizie neașteptată: „Eu mă duc”

Draga Olteanu Matei a vorbit în urmă cu ceva timp într-o emisiune de televiziune despre cele mai mari provocări din viața ei de artistă.
Draga Olteanu Matei: „Eu mă duc spre uitare”
Actrița care ne-a încântat cu o serie de roluri de neuitat a spus că este timpul să le lase loc și tinerilor, spunând astfel că se retrage din teatru.

„Eu stau ascunsă la Piatra-Neamț, mă uit la munți, ascult păsărelele, am un trandafir superb în fața ferestrei, trăiesc, respir.

Eu mă duc spre uitare. Să o mai ia și ăștia tineri din loc. Publicul care m-a făcut pe mine actriță, dacă nu ar fi fost el, publicul care ne iubește.

Decizie neașteptată luată de Alexandru Arșinel după moartea Stelei Popescu: „Nu mai știu ce să fac cu soția mea”

Cristina Stamate, gest neașteptat înainte să moară. Ce i-a lăsat femeii care avea grijă de ea

Care nu știe ce să ne mai ofere. Îi simt aproape, îi simt plecați de mult, oamenii ăștia ne-au dat putere. E meritul publicului și talentului pe care ți-l dă Dumnezeu.

Dacă nu făceam teatru aș fi fost la țară, la prășit porumb, aș fi cântat pentru mine, aș fi scris pentru mine, nu cred că aș fi putut face altceva, m-am pomenit jucând”, a declarat marea actriță în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

„Cartea îmi este marea prietenă și nu aș fi crezut. Am făcut în liceu italiană, franceză, rusă, latină.

Cu toate că am avut profesoare extraordinare, în momentul în care am rămas în manuale, lucrurile spunse de ei ne ajută și în zilele noastre”, a mai spus artista în cadrul aceleiași emisiuni de la Antena 3.

sursa:teotrandafir.com

Cum să îndepărtaţi instant 5 feluri de pete de pe hainele dvs. Aceste soluții uimitoare vă vor simplifica viața!


Toți urîm petele, în special cei încăpățânați. S-ar putea să vă simțiți frustrat după ce ați încercat mereu și repede să scoateți unele fără succes. Dar detergenții nu sunt singura modalitate de a elimina petele dure. De fapt, unele substanțe de îndepărtare a petelor ar putea părea puțin probabile, dar de fapt funcționează. Să vorbim despre cum să scoateţi cinci tipuri de pete din hainele voastre.

Pete de cerneală:

Dacă lucrați cu pixuri, ați fi experimentat acest lucru la un moment dat sau la altul. Dar există un remediu ușor – spray de păr.

S-ar putea să fie greu de crezut, dar alcoolul din spray-ul de păr ajută la îndepărtarea petelor de cerneală. Se pulverizează direct pe loc și se lasă timp de 30 de secunde. Apoi curățați-l cu un prosop umed. Amintiți-vă să dați ușor pentru a nu răspândi pata chiar mai mult.

Pete de ruj:

Ați avut vreodată o pată de ruj pe un costum? Data viitoare când vă aflați în această dilemă, asigurați-vă că veți acționa rapid. Puneţi articolul pe un prosop de hârtie cu pată în jos. Luaţi un săpun de spălat vase sau orice alt dispozitiv de pre-tratare pe zonă și apoi, folosind un alt prosop de hârtie, apăsați în jos îmbrăcămintea. Continuați să faceți acest lucru și asigurați-vă că ați schimbat prosopul de hârtie de dedesubt (cel care atinge pata direct), astfel încât să eliminați murdăria. Apoi, aruncați haina în mașina de spălat.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...