Horoscop de Ziua Îndrăgostiților. Zodia care află că este înșelată

Îți prezentăm cel mai special horoscop pentru ziua de mâine, Ziua Îndrăgostiților. O zodie află că i se pun coarnele.

Horoscop de Ziua Îndrăgostiților
Berbecii petrec Sfântul Valentin alături de prietenii apropiați. Nu sunt foarte încântați de dulcegării, de atențiile pe care le primesc pentru că văd o notă forțată.

Taurii află că persoana iubită nu este tocmai fidelă. E posibil să descopere niște mesaje controversate, niște discuții pe care sufletul pereche le poartă în afara relației.

Gemenii au parte de o zi a îndrăgostiților cu totul specială. Vor cunoaște oameni frumoși. Se poate vorbi despre o idilă, de ce nu?

Racii au parte de o zi frumoasă, de o zi în care vor fi cadorisiți. Nu e exclus să fie ceruți în căsătorie.

Leii iubesc precum în adolescență. Trăiesc o poveste senzațională de iubire și asta e tot ce contează pentru ei.

Fecioarele au parte de o zi a îndrăgostiților în singurătate, dar le este mai bine așa. Deocamdată nu sunt pregătite pentru o nouă relație.

Balanțele fac ce fac și își întâlnesc iubirea. Nu depun mari eforturi, căci Cupidon le aduce în cale prințul.

Scorpionii și Săgetătorii au și ei parte de o zi a Îndrăgostiților ca în filme. Iubirea prinde aripi!

Capricornii sunt ceva mai rezervați cu privire la începerea unei relații și tocmai de aceea au de făcut niște alegeri: trebuie să decidă sub ce formă va continua actuala lor relație.

Vărsătorii găsesc persoana potrivită în… club. La distracție, acești nativi sunt extrem de seducători.

Peștii își trăiesc povestea de iubire cu mult patos, cu mult entuziasm. Sunt printre cei norocoși din punct de vedere amoros. Asadar, le va fi bine.

sursa:teotrandafir.com

Ce îţi doreşti cu adevarat?

“Viața este suma alegerilor tale” – Albert Camus

Mi-am petrecut cea mai mare parte a anilor mei foarte dezmembrată și pierdută, fără să știu ce-am vrut cu adevărat în viață. În acest timp în care lucram pentru o companie multinațională, i-am întrebat pe managerii mei ce să fac în continuare în cariera mea și care sunt posturile viitoare de solicitat. La acea vreme, i-am considerat responsabili pentru a-mi da ocazii să strălucesc și să reușesc în viața mea profesională. Am rămas blocată de comportamentul de a cere întotdeauna aprobarea celorlalți, folosindu-i ca un instrument pentru auto-validare, dându-le în același timp puterea mea.

A face ceea ce m-am născut să fac în lume nu a fost ușor. Ca multe lucruri bune în viață, au venit împreună cu suferință și durere. Acum trei ani am ajuns fără muncă într-o țară străină, iar șomajul a fost o experiență teribilă. Într-o lume care, în general, evaluează valoarea umană prin cât de bine facem lucrurile în viață, m-am simțit ca un eșec și deprimată.

În momentul în care mi-am schimbat perspectiva asupra acestei situații dificile, totul s-a schimbat. Am realizat că am tot timpul din lume, plus economii suficiente pentru a face un vis vechi să devină realitate. Un an mai târziu, am fost certificat ca antrenor.

Astăzi îmi place ce fac. Aștept cu nerăbdare ziua de luni dimineață, știind că voi face ceva în care cred. Ceva care îmi aduce bucurie și împlinire autentică. Profesia mea implică o ascultare profundă a experiențelor oamenilor și, în același timp, a pune întrebări puternice despre viața lor.

Iată cea mai dificilă întrebare pe care aș putea să o pun în calitate de antrenor: Ce vreți cu adevărat?

Este foarte rar ca oamenii să poată să-și definească în mod clar visele și să știe exact ce îi face cu adevărat fericiți și împliniţi.

Dacă vă sună clopotul, vă invit să gândiți din această perspectivă: dacă nici măcar nu știți ce vreți, cum ați putea să o obțineți vreodată?
Totul începe cu conștiința de sine și cunoașterea de sine: având un sistem bine definit de valori personale, fiind conștient de puterile, darurile tale și talentele tale individuale. Când știți cine sunteți, ceea ce doriți este ușor. Și odată ce știi ce înseamnă asta, “cum ajung acolo” este chiar mai ușor.

Cheia este să afli cine ești autentic, din afară. Adesea este diferit de cine credeți că sunteți sau ar trebui să fiți, așa cum ați spus în societatea în care ați crescut: familia, religia și sistemul dvs. de credință și sistemul dvs. de școlarizare. Vedeți, când venim în lume, nu știm nimic. Suntem toţi produsele societăților care ne-au crescut.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...