Sfatul zilei 14 februarie 2018. Fecioarele, cuceriri pe bandă rulantă

Citește sfatul zilei de 14 februarie 2018 pentru zodia ta. Azi e Ziua Îndrăgostiților și astrele au un mesaj special pentru tine.

Sfatul zilei de 14 februarie 2018 pentru fiecare zodie
BERBEC: A venit vremea să treci și la fapte. Lasă vorbele și apucă-te de treabă. Acționează fără teamă. Numărul norocos al zilei: 1.

TAUR: Anumite evenimente îți inspiră o oarecare teamă, dar încearcă să le ții piept așa cum ești tu. Nu te preface pentru nimic în lume. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Intri în contact cu o persoană arogantă, care nu își încape în piele și asta te enervează la maximum. Dă-i peste nas! Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Îți faci prieteni noi și te simți minunat. Ai grijă, totuși, ce fel de confesiuni faci. Numărul norocos al zilei: 6.

LEU: Bucură-te de tot ce ai la dispoziție. Azi e o zi cu totul specială și merită să profiți din plin de ea. Numărul norocos al zilei: 4.

FECIOARĂ: Șarmul tău este inegalabil. Cucerești prin simpla ta prezență și asta te face extrem de fericit. Numărul norocos al zilei: 13.
BALANȚĂ: Nu pune la îndoială aspectele profesionale care ți se impută. Ai grijă ce fel de concluzii tragi. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION: Ai timp berechet pentru cei din jur, dar pentru tine de ce nu îți lași măcar o jumătate de oră? Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR: Discută cu partenerul de viață dacă vrei să clarificați nelămuririle pe care le aveți. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Se creează o atmosferă foarte frumoasă în jurul tău. Te simți răsfățat și asta e ok. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Degaji o energie pozitivă și asta e excepțional. Ești un om minunat și trebuie să îți dai seama de asta. Numărul norocos al zilei: 15.

PEȘTI: Trebuie să sărbătorești momentele frumoase alături de partenerul de viață. Azi e ziua iubirii voastre! Numărul norocos al zilei: 7.

sursa:teotrandafir.com

11 Țări cu lucruri uimitoare pentru viața oamenilor


Se spune că este posibil să înveți ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnești. Dar dacă aruncăm o privire asupra dezvoltării altor țări pentru a vedea dacă putem învăța din experiențele lor?
Faceți o călătorie virtuală în întreaga lume și uitați-vă la cele mai uimitoare legi și obiceiuri din întreaga lume. La sfârșitul articolului, există un bonus care vă așteaptă și va dovedi că viitorul este deja aici.

Trenul Sky, noii ofițeri de poliție, și dormind oriunde, China

În China, o nouă gară numită Skytrain a fost construită în doar 4 luni. Un tren care arată ca un urs panda de la Chengdu se va deplasa de-a lungul celei mai rapide linii suspendate a țării. Trenul are 230 de pasageri și atinge viteza de 60 km pe oră. A fost proiectat pentru orașele mici. Construcția unei rețele agățate consumă mai puțin timp decât construcția stațiilor și a tunelurilor de metrou, deoarece durează doar 3-5 luni pentru a finaliza o linie de cale ferată suspendată.

Funcționarii din provincia Xinjiang au în vedere în mod serios acceptarea gâștelor în serviciu. Mulțumită brigăzii cu pene, a fost posibil o dată să prevină furtul unei motociclete. Un hoț a otrăvit câinii de gardă și s-a urcat peste gard, doar pentru a găsi că drumul a fost blocat de 20 de gâște care au atras atenția unui polițist la datorie cu zgomotele lor puternice. Oamenii de știință spun că aceste păsări au un potențial foarte bun deoarece au o viziune panoramică, auzul bun și devin agresive dacă simt pericolul.

Cum o fac? Abilitatea poporului chinez de a adormi oriunde este ceva care a devenit deja popular în întreaga lume. Există chiar și un site numit “Sleeping Chinese“, unde puteți găsi fotografii cu “celebrități” care dorm.

O victorie absolută asupra deșeurilor, Elveția

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...