Ce mesaje a primit Ana Roman, din Dominicana, de la Catalin Cazacu! Asta este dovada ca faimosul minte?!

Ana Roman a comentat in direct mesajul transmis de fostul sau iubit, Catalin Cazacu, tocmai din Republica Dominicana, dar si declaratiile facute de Cream.

Cu lacrimi in ochi, Ana a marturisit ca nu intelege de ce a declarat lucrurile alea.

„Nu stiu exact la ce se refera. O sa vedem ce inseamna cand se intoarce. Eu l-am sustinut sa mearga in emisiune. Eu nu am inteles de ce a spus ca situatia de acasa este complicata. Daca el le numeste chestii, ce pot sa spun.

Eu i-am propus sa ma mut la o prietena cat este el plecat, nu-mi place sa stau singura, insa mi-a zis sa raman acolo pentru ca aia este si casa mea. Am ramas foarte dezamagita de comportamentul lor, chiar si al ei. Dar sa spunem ca nu a stiu, el este mai vinovat. Prima data nu am dat importanta pentru ca eu am iesit la masa cu Giani si cu Catalin. Giani a tot facut glume: „Claudita, Claudita”. L-am intrebat pe Catalin ce se intampla si mi-a zis ca sunt impreuna. Poate a inteles el gresit”, a declarat Ana Roman la WOWbiz.

„A fost foarte dureros, am fost extrem de dezamagita de comportamentul lui. Claudia mi se pare o femeie indragostita. Pe el il cunosc si nu cred ca este”, a spus Ana cu lacrimi in ochi.
Ana a adus dovada ca nu erau certati inainte de a pleca in competitia Exatlon si ca discutiile lor erau normale pentru doi indragostiti. Cazacu i-a trimis mesaje din Dominicana pana in momentul in care li s-a luat telefoanul.

După ce a văzut mesajul transmis de Cătălin Cazacu din Republica Dominicană, Ana Roman a luat o decizie radicală, pe care a făcut-o publică în direct, la WOWbiz.

”Am hotărât să mă mut de la el din casă cât mai repede, mai exact săptămâna viitoare şi să închei această relaţie şi această etapă pentru totdeauna. Nu cred că poate să spună ceva mai mult, am văzut ce era de văzut, le doresc să fie fericit, iar ei îi doresc să nu păţească niciodată ce am păţit eu.”, a spus Ana extrem de tristă.

sursa:wowbiz.ro

8 fotografii mistice care prezintă ceea ce pur și simplu nu poate fi posibil


Lumea păstrează multe secrete. Și dacă știința nu poate explica ceva, aceasta nu înseamnă neapărat că trebuie să eliminăm constatările ca fiind improbabile. Dacă sapi destul de adânc, poți găsi o mulțime de lucruri interesante care nu au nici o explicație logică.
Iată câteva fotografii care nu pot exista. Totuşi iată-le! Poţi alege de unul singur cum să tratezi aceste fenomene.

Un ceas elvețian într-un mormânt antic închis

Când au deschis un mormânt din timpul dinastiei Ming, oamenii de știință nu și-au imaginat niciodată că vor găsi un ceas-inel cu o inscripție elvețiană. Cum este posibil? Până acum, nu există răspunsuri. Vârsta descoperirii este estimată la 400 de ani. Chiar mai multe întrebări sunt ridicate de faptul că mormântul nu a fost deschis mai devreme, ceea ce face imposibilă presupunerea că ceasul a fost plasat acolo de o persoană modernă. Cum a putut ceasul să intre acolo? Poate că unul dintre oamenii de știință a hotărât să-și păcălească colegii cu un astfel de artifact controversat.

Un deget de 38 de cm din Egipt

Constatarea antreprenorului elvețian și a iubitorului de antichității Gregor Spörri încă ridică multe întrebări. Din cuvintele sale, în 1988 a fost adus împreună cu un jefuitor de morminte, care ia arătat lui Gregor acest artefact. Spörri o descrie ca fiind foarte ușor și incredibil de mare. Din păcate, acest deget nu i sa vândut niciodată, deși i sa arătat un certificat de autenticitate și o imagine cu raze X (momentan, locația este necunoscută). Omul disperat a încercat să găsească vânzătorul 10 ani mai târziu, dar nu a reuşit. Este încă necunoscut dacă acest artefact era o adevărată dovadă a existenței unor giganți sau doar o farsă inteligentă.

O fotografie a unei fantome din Hotelul Stanley
Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...