Anda Adam a avut parte de o experienţă unică la Exatlon, la fel ca şi ceilalţi concurenţi. Din păcate vedeta a fost eliminată după aproximativ o lună de zile, timp în care a trăit momente grele, din cauza condiţiilor. Vedeta a fost prima fată eliminată din echipa Faimoşilor.Andreea Mantea a încercat să facă lumină la o întrebare ce a stat pe buzele tuturor. De ce Anda Adam apărea doar în cearceaf, ştiind că este fimată non stop.

„Eu am intrebat-o pe Anda cand s-a intors: ‘femeie, de ce dormeai asa daca stiai ca esti filmata'”, a spus Andreea Mantea. „Iar ea mi-a raspuns: ‘Andreea, acolo nu aveam multe haine. Toate hainele erau ude si miroseau foarte urat. Le spalam eu, dar ploua intr-una si nu aveam cu ce sa ma imbrac'”, a mai declarat bruneta.

Anda Adam s-a accidentat la genunchiul la care fusese operată în trecut, iar asta i-a pus capac. Vedeta s-a întors în ţară, unde s-a reunit cu familia ei. Ea a povestit despre ceea ce se petrece în spatele camerelor de filmat. Sunt multe detalii pe care telespectatorii nici măcar nu şi le imaginează.

„Această competiţie este extrem de dură şi grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiţia asta. De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor. Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjuraţi de ung ard uriaş şi eram păziţi de oameni cu puşti. Acolo este un platou imens. Mâncam exact ce z-a auzit. La 8 mâncam un orez gol…Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie să şti nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să n e spună cât este ceasul. Învăţam să citim ceasul după soare!”, a povestit Anda Adam.

sursa:Cancan.ro

10 trucuri de la bunicii noștri care încă mai funcționează


Unele trucuri și hack-uri pot fi cu adevărat ingenioase și multe generații le folosesc. Cu toate acestea, unele sunt uitate în timp, transformându-se într-un fel de sfaturi în stilul “bunicii”.

Iată 10 trucuri extrem de utile, care erau populare printre bunicii noștri.

# 1. Trandafirii vor trăi de două ori mai mult dacă puneţi o jumătate de aspirină în apă.

Aspirina previne dezintegrarea apei și ajută la conservarea crizantemelor, garoafelor, gladiolilor și trandafirilor. În ceea ce privește narcisele, este mai bine să adăugați un vârf de sare în apă. Utilizează niște oțet pentru dalii.

# 2. Pentru a învăța copilul să țină un pix corect, utilizați o bandă de cauciuc.

Puneți o bandă de cauciuc pe mână și apoi atașați un pix cu capacul îndreptat spre încheietura mâinii. Acum, rotiți cu 180 °. Pixul va rămâne în poziția corectă.

# 3. Presărați sare pe o pată de grăsime de pe haine cât mai repede posibil.

Sarea va absorbi majoritatea grăsimilor. Doar stropiți, așteptați și agitați. O pată mare va fi mai ușor de spălat și o pată mică va dispărea pur și simplu.

# 4. Lacurile de unghii uscate pot fi diluate cu un produs de îndepărtare a unghiilor.

Citeste continuarea pe pagina >> 2