Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2018. O zodie avansează astăzi în carieră

Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2018. Avem multe de oferit, avem şi aşteptări, ca e ziua îndrăgostiţilor şi chiar dacă n-ar fi etichetată aşa, cerul e pus pe șotii, are surprize la tot pasul.

BERBEC

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor profesionişti şi o să rezolvaţi tot felul de treburi complicate.

Se poate să aveţi şi mai mult de lucru în perioada asta şi să vă consolidaţi relaţiile cu grupul de colegi şi de la serviciu şi din particular, să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie.

TAUR

O să vă-nțelegeți mult mai bine cu partenerul de cuplu şi dacă n-aveţi partener, trebuie să apară din clipă-n clipă.

O s-aveţi prilejul să călătoriţi mai mult sau doar vă luaţi bilete şi să plecaţi când aveţi concediu sau câteva zile libere, împreună cu partenerul de cuplu, cu familia.

GEMENI

Relaţia de cuplu poate deveni mai stabilă dacă o să treceţi peste micile neînţelegeri, să deveniţi mai înţelepţi, să daţi dovadă de maturitate.

E un moment bun să semnaţi acte care să vă aducă nişte beneficii, să vă ofere şansă de a face nişte achiziţii costisitoare, o casă, o maşină, ori poate câştigaţi un proces.

Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2018
RAC

Bine-ar fi să nu mai invocaţi nicio scuză ca să nu vă duceţi la medic, c-o să vă coste prea mult după aceea.

Or să vă intre banii pe care-i aşteptaţi şi poate nu luaţi nimic cu ei acum, ci-i lăsaţi la dospit pentru mai târziu, de Paşte să zicem, să le faceţi o surpriză alor voştri.

LEU

E multă lume care vrea câte ceva de la voi şi o să găsiţi câte-un cuvânt pentru fiecare ca să puneţi la punct nişte situaţii.

E o zi perfectă să vă-mpăcați cu cineva, să lansaţi o cerere în căsătorie, să primiţi ceva nou de lucru la serviciu şi să aveţi curaj să-ncepeti o relaţie sentimentală, dacă n-aveţi niciuna.

FECIOARĂ

Poate vreţi să vă mutaţi sau să mai cumpăraţi diverse lucruri prin casă, ori să faceţi nişte modificări mai serioase.

Or să vă-ncarce şefii cu proiecte noi şi există şi un buget din care o să fiţi plătiţi – o să vă bucuraţi de susţinere atât din partea lor cât şi a colectivului.

Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2018
BALANŢĂ

Poate sunteţi în căutarea cadoului ideal şi-aveţi emoţii că nu ştiţi dacă partenerul n-o să uite, cumva, că e ziua îndrăgostiţilor.

Aveţi aşteptări mari de tot de la partener, că e ziua îndrăgostiţilor şi e momentul ideal să faceţi un anunţ, să primiţi un inel sau să-l oferiţi şi să fie acceptat.

SCORPION

Poate pregătiţi o cină romantică, să devină memorabilă o astfel de zi şi poate va fi cu inel de logodnă, cerere în căsătorie.

Se-apropie o cheltuială serioasă, poate vă mutaţi sau vă căsătoriţi, şi o să aveţi multe de achitat, dar o să fie o bucurie poate va mai ajută şi familia, rudele.

SĂGETĂTOR

Se poate s-aveţi nevoie de prezenţa prietenilor că să-i faceţi o surpriză, cu public – să nu se-aştepte la aşa ceva.

Voi sunteţi puşi pe fapte mari, o să daţi curs oricăror provocări şi o să vă luptaţi cu concurenta să mai faceţi un pas în carieră, să vă detaşaţi de toţi ceilalţi din anturajul colegial.

Horoscop Neti Sandu 14 februarie 2018
CAPRICORN

Poate semnaţi un contract, daţi drumul unei afaceri şi o să vă implicaţi serios, poate şi pentru că vor fi mulţi bani la mijloc şi responsabilităţi.

O să tot umblaţi la contul bancar să vedeţi câţi bani au intrat, poate mai şi scoateţi de-acolo, o să rulaţi nişte sume să luaţi ce-aveţi nevoie şi voi şi ai voştri.

VĂRSĂTOR

O veste bună de la cineva care mai face o încercare să fiţi împreună şi să faceţi tot posibilul să şi rămâneţi şi în continuare.

O reuşită, vi se dă ok-ul pentru un proiect care-o să v-aducă un salt în carieră, că ştiţi bine că e un an bun de afirmare şi o să câştigaţi bani şi prestigiu.

PEŞTI

O să ieşiţi pe undeva, la un eveniment să vă îmbogăţiţi cercul de prieteni cu oameni noi care or să rezoneze cu voi pe mai multe planuri.

E bine să vă dozaţi eforturile, să vă economisiţi, să evitaţi problemele de sănătate, să mai luaţi un tratatment preventiv, să nu răciţi şi să vă dea un tonus bun, energie.

sursa:huff.ro

10 afrodisiace senzuale și cum şi-au câştigat reputația


Stridiile, avocado, ciocolata, miere: Am auzit cu totii ca anumite alimente ar trebui sa trezeasca pasiunile cand le mananci. Ceea ce este mai puțin cunoscut este istoria și folclorul din spatele acestor alimente, care explică cum au ajuns să fie cunoscute ca unelte pentru îndrăgostiţi.
Stridiile

Cunoscutul amant Casanova Începea ziua cu 50 de stridii pentru a se pregăti pentru eforturile de după-amiază. Stridiile au fost, de asemenea, prezente la orgiile romane la fel de celebre, iar medicii romani le-au prescris chiar ca pe un leac pentru impotență. O parte a motivului pentru asocierea lor cu iubirea este aspectul lor distinct labial, dar asocierea vine și din ciclul reproductiv al animalului. Stridiile eliberează un flux de material de reproducere direct în apă. Acest lucru permite ca fertilizarea să aibă loc în exterior, dar oamenii şi-au imaginat aceste creaturi mici, care se reproduc ca focul, ca pe o expoziție de mare pricepere sexuală. Și cu mult înainte ca noi să știm cum se reproduc stridiile, erau strâns asociate cu Afrodita, zeița iubirii și dorinței. Toate crustaceele erau animale sacre pentru ea; se spune că s-a născut în interiorul unei cochilii de scoică, iar perla era piatra sa sacră.

Avocado

Avocado a fost un favorit al lui Ludovic al XIV-lea, care a jurat pentru capacitatea sa de a-și reîmprospăta libidoul. Fructul are o textura cremoasă, moale și produce un sentiment senzual când îl mănânci. Dar există un alt motiv mai mare pentru asociație. Avocado atârnă în copaci în perechi și arată atât de mult ca o parte a corpului pe care cuvântul aztec pentru avocado era ahuacatl, ceea ce însemna și “testicul”. Când spaniolii au întâlnit cultura aztecă , avocado avea deja o reputație bine stabilită ca unul dintre fructele iubirii. Fructul a migrat spre nord, iar fermierii au trebuit să-l comercializeze unui public american. Ei au ales un nou nume pentru a facilita pronunțarea și scăderea conotației; numele de supleant al avocadoului, “para aligator”, nu a fost mult mai apetisant decât “testicul”. Numele s-a schimbat în “avocado”, dar statutul său de afrodisiac a rămas.

Migdale

Obligațiile populare de nuntă includ pachete mici de migdale acoperite cu bomboane, și asta nu este doar pentru că sunt atât de gustoase. Nucile au fost considerate de mult timp un afrodisiac, o convingere care datează încă din Grecia antică. Cuplurile grecești erau binecuvântate cu migdale pentru a asigura o unire fructuoasă, iar o superstiție spunea că, dacă o fată nemăritată pune migdale sub pernă, va visa despre viitorul ei soț. În Maroc, migdala este folosită pentru a transfera norocul mirelui către generațiile viitoare, distribuită copiilor după nopțile de nuntă ale unui cuplu. Și în India, oferirea de migdale unui membru de sex opus este o propunere clară. Asocierea dintre migdale și fertilitate revine Bibliei. Numerele 17: 1-8 povestesc povestea poamelor date copiilor Israelului. Aaron, care a primit poamă pentru casa lui Levi, și-a dat seama că neamul lui va continua atunci când poama a înflorit, și a purtat migdale. Migdalele sunt menționate și în altă parte în Vechiul Testament, cu aluzii mai puțin explicite la reproducere. O referință vine în Ieremia 1:11. Când Dumnezeu îl întreabă pe Ieremia ce vede înaintea lui, el răspunde că vede roadele copacului de migdale.

Rodii

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...