Ei sunt primii concurenţi eliminaţi de la Asia Express!

Au început deja eliminările la Asia Express! 14 vedete au încercat să dea tot ce-i mai bun în timpul probelor contra-cronomentru, iar după doar două ediţie au plecat acasă primii 2 concurenţi. Fraţii Moroşanu şi Marian Drăgulescu şi soţia sa au fost ultimele echipe care au ajuns la destinaţia dată de Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

Odată ajunşi la destinaţie, concurenţii au fost obligaţi să mănânce balut, un n ou fertiliza, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert şi consumat în coajă. Echipa care a ieşit prima din Asia Express a fost cea formată din Marian Drăgulescu şi soţia sa, Corina. Cei doi au avut neşansa să fie nominalizaţi sub semnul dragonului roşu, care elimină concurenţii din competiţie.

Fără scenarii, fără situaţii premeditate, fără locuri special amenajate, formatul Asia Express oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Au mai rămas şase echipe care se luptă să câştige.
sursA:Cancan.ro

Aloe Vera – Beneficiile indisputabile și modalități de aplicare a acesteia


Aloe Vera este o plantă extraordinară cu nume impresionante. Poate fi numită și “planta arsă”, “crinul desertului”, “gâtlejul elefantului” și chiar “planta nemuririi”, deoarece ea a fost prezentată ca un dar de înmormântare către faraoni în urmă cu 6000 de ani.

Aloe provine din climatul tropical din Africa și a fost descrisă pe sculpturi în piatră din Egiptul timpuriu. Acesta a fost folosit pe scară largă ca remediu pentru arsuri solare, iritații minore ale pielii, tăieturi și vânătăi, precum și tratamentul rănilor și căderii părului. Există chiar și o legendă despre Cleopatra, susținând că a folosit aloe vera pentru a-și menține pielea moale. Folosirea modernă a acestei plante a fost recunoscută pentru prima dată în anii 1930, când a fost folosită ca un remediu împotriva arsurilor datorate radiațiilor. De atunci, a fost un ingredient obișnuit în cosmetică. Cu toate acestea, există și alte modalități de aplicare.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...