Bogdan, fostul concurent de la Exatlon, in direct la TV! Adevarul despre nominalizari si eliminarea de la Faimosi: „Noi ne-am vorbit inainte”

Bogdan, fostul Razboinic, a venit pe canapeaua WOWbiz si a vorbit despre nominalizarile din competitie, dar si despre eliminarea lui Flo, componentul Faimosilor.

„Era de asteptat. El era nou venit. Si noi ne-am vorbit cu echipa, cu Razboinicii, sa-i eliminam pe cei noi. Nu cred ca i-a cucerit pe cei de acasa”, a declarat Bogdan, fostul concurent de la Exatlon Romania.

„Ma bucur foarte tare ca Diana a ramas. Are foarte multe de arata. Cred ca de acum este mult mai motivata. Ma bucur si pentru Ion, el a luptat pentru echipa lui”, a declarat gimnasta Larisa Iordache, prietena buna cu Diana Bulimar.

„Pana la urma este un spectacol unde publicul decide. Cred ca Ion este un punct forte al echipei. Cred ca este propus de fiecare data pentru ca nu se integreaza. Nu cred ca tine doar de personalitatea lui, este si de ce transmite el acolo. „, a declarat Oltin Hurezeanu.

sursa:wowbiz.ro

12 lucruri simple care ne-au schimbat percepția timpului pentru totdeauna


Întotdeauna credem că timpul este un concept staționar. Multe lucruri par să fi existat pentru totdeauna, iar oamenii celebri sunt adesea asociați cu o anumită perioadă de timp. Dar uneori percepția noastră despre timp ne poate surprinde.

Iată câteva lucruri despre timp pe care le vei găsi greu de crezut. Dar sunt adevărate!

№ 1. Când a fost lansată prima parte a filmului Star Wars, ghilotina era încă folosită în Franța pentru execuții.

Primul film Star Wars a fost lansat pe 25 mai 1977. Ultima executare prin ghilotină a fost efectuată la Marsilia la 10 septembrie 1977. Aceasta a fost ultima pedeapsa cu moartea în Europa de Vest. În mod oficial, folosirea ghilotinei în Franța a fost interzisă împreună cu pedeapsa cu moartea în 1981.

№ 2. 2 persoane care s-au născut în același moment își pot sărbători zilele de naștere în zile diferite.

Acest lucru se datorează fusurilor orare.

Nr 3. Martin Luther King Jr., Anne Frank și Christopher Plummer s-au născut în același an.

Celebrul predicator și vorbitor public Martin Luther King Jr. și curajoasa Anne Frank par să provină din perioade diferite de timp. Dar, de fapt, s-au născut în același an – 1929. La fel ca faimosul actor de la Hollywood, Christopher Plummer.

Cleopatra nu a trăit foarte aproape de crearea piramidelor. Deschiderea McDonald’s a fost de fapt mai aproape de perioada ei de timp.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...