Oncescu, luat in vizor! Ce detaliu au observat fanii Exatlon in timpul meciului cu Mexic? Abia acum s-a vazut!

Ionut Oncescu este unul din numele regasite cel mai frecvent pe lista propunerilor pentru eliminari din echipa Faimosilor.

Desi nu a reusit sa se integreze asa cum colegii sai de echipa si-ar fi dorit, telespectatorii Exatlon Romania au ajuns sa il indrageasca pe sportiv si sa sustina prezenta lui in acest show.

Internautii sunt de parere ca, in ciuda faptului ca prefera sa mentina o relatie mai distanta cu grupul, Oncescu este primul cand vine vorba de sustinere morala. Acest lucru s-a observat foarte bine in timpul meciului cu Exatlon Mexic.

„Oncescu nu este antisocial…Priviti cum ii incurajeaza pe ceilalti cand pierd puncte impotriva primei batalii cu Mexic! E primul care sare si ii incurajeaza! Ion Oncescu, mare caracter! Mariti sa ramai! Nu meriti sa pleci inaintea lui Giani”, a comentat un fan al emisiunii pe retelele de socializare.

sursa:Wowbiz.ro

Obişnuieşti să mănânci noaptea târziu? Iată de ce şi metode pentru a evita acest obicei


Cu toții facem acest lucru: este aproape miezul nopții și, brusc, simțim o dorință irezistibilă de a mânca. Mulți oameni mănâncă cea mai mare parte a alimentaţiei lor târziu seara sau în timpul nopții, chiar și atunci când nu le este foame. Opriți supraalimentarea noaptea este probabil una dintre cele mai mari lupte pentru majoritatea dintre noi. Și aici am adunat câteva sfaturi utile despre cum puteți face acest lucru:

Un studiu arată că, în ultimele două decenii, timpul mesei de seară se decalează spre ore din ce în ce mai târzii. Masa după servici – deja întârziată datorită unui program de lucru – este adesea întârziată de alte activități, cum ar fi cumpărăturile sau întâlnirile cu prietenii.

Se pare că atunci când mâncăm noaptea târziu, consumăm mai multe calorii decât trebuie. Oamenii care preferă o gustare pe timp de noapte au tendința de a mânca prea mult pentru că au așteptat atât de mult între mesele de zi, încât simt că sunt înfometați seara. Deci, ce vom face dacă nu putem rezista foamei?

Este util să mănânci o masă sau o gustare sănătoasă cel puțin o dată la cinci ore în timpul zilei pentru a evita foamea noaptea. După o masă, este important să rămâneți în poziție verticală timp de cel puțin o jumătate de oră, deoarece gravitatea ajută la menținerea conținutului în stomac.
Stresul este cel mai frecvent motiv pentru care oamenii mănâncă atunci când nu le este foame. Cu toate acestea, folosirea alimentelor pentru calmare este o idee proastă. Deci, dacă ne simțim anxioși sau stresați, este mai bine să găsim un alt mod de a renunța la toate emoțiile negative și să ne relaxăm în loc să absorbim noaptea calorii.

Citeste continuarea pe pagina >>> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...