Ziua in care Giani ar fi trebuit sa fie alaturi de fiul lui. Ce se intampla astazi cu Marco Kirita

Miercuri, de Valentine’s Day, baiatul dinamovistului Giani Kirita isi aniverseaza ziua de nastere.Anul acesta, Giani nu va putea petrece alaturi de juniorul sau, din cauza distantei care ii desparte.Aflat in Republica Dominicana, la show-ul Exatlon Romania, Giani va putea fi alaturi de fiul sau doar cu gandul.

„Nu imi place sa pierd! Indiferent ca joc fotbal cu fiul meu, Marco (n.r. – in varsta de 14 ani jumatate) sau ca ma confrunt cu un sportiv profesionist, imi place sa castig. Sunt acelasi Giani, pe care il stiti, si in competitia „Exatlon”, pentru ca voi face la fel, voi lupta sa castig. Fac foarte urat daca pierd!”, a povestit Giani, la un moment dat, intr-un episod de la Exatlon.

sursa:wowbiz.ro

7 alimente neașteptate de evitat care pot fi toxice pentru piele


Uneori lucrurile pe care le iubim pot fi de fapt dăunătoare. Și este cu adevărat nefericit când consecințele nu te lasă să ieși undeva sau ce e mai rău, te face să te simți rău.
Pentru a evita aceste sentimente neplăcute și pentru a vă oferi un aspect sănătos, iată câteva feluri de mâncare pe care ați putea dori să le luați în considerare pentru reducerea sau excluderea completă din rația alimentară.

Alcoolul

“Consumul de alcool este unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face pentru pielea ta”, spune expertul în îngrijirea pielii, Michaella Bolder. Din păcate, după ce sentimentele pozitive pe care le aveți în timpul consumului de alcool se estompează, veți rămâne cu multe efecte secundare. În primul rând, alcoolul promovează tulburările hormonale care conduc la acnee. În al doilea rând, vă scade sistemul imunitar prin înlocuirea bacteriilor foarte importante din intestine, microbiome. În al treilea rând, alcoolul deshidratează pielea și vă face să arătați și să vă simțiți rau.

Dacă nu doriți să suferiți de efectele negative ale alcoolului, încercați să stabiliți o limită de cheltuieli, să nu beți înainte de a pleca de acasă și să mâncați și să vă mențineți în ritm.

Biscuiţi de orez

Probabil sunteți surprinși să aflați că acest presupus aliment “sănătos” este de fapt dăunător. Biscuiţii de orez pot duce la riduri pe piele și pot chiar influența funcția creierului. În primul rând, este ușor să le mâncați, ceea ce poate duce la creșterea în greutate. În al doilea rând, dacă verificați eticheta nutrițională pe spate, veți vedea că bisuiţii de orez constau dintr-o mulțime de nimic și chiar dacă găsiți un ingredient sănătos, va exista doar o cantitate mică. În al treilea rând, prăjiturile de orez pot provoca pete și acnee prin deteriorarea moleculelor numite produse avansate Glycation End, altfel cunoscute sub numele de AGE.

Dar dacă vă bucurați cu adevărat de biscuiţii de orez, luați în considerare alegerea celor care conțin semințe de in și adăugând curcan, roșii sau orice altă legume preferată, pentru a obține grăsimi nesaturate sănătoase, calciu și fier.

Sushi

Știați că această delicatețe duce la îmbătrânirea prematură și cauzează acnee? Dacă nu, acum stiţi. Da, din păcate, este adevărat. În primul rând, roll-urile dvs. preferate conțin o cantitate mare de sare, unul dintre cei mai răi dușmani ai sănătății noastre, ceea ce poate duce la pielea deshidratată. În al doilea rând, alimentele sărate fac ca celulele să rămână fluide, ceea ce face ca fața ta să fie înfundată. În al treilea rând, orezul este ridicat pe indicele glicemic și poate elimina umezeala și circulația de pe epidermă, provocând pielea uscată și îmbătrânirea prematură. Julianne Moore a fost primul care a numit acest fenomen “fața sushi”.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...