Toată lumea îl ştie pe Giani Kiriţă, însă puţini o cunosc pe Daniela! Cum arată fosta soţie a sportivului, cu care are doi copii

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la Exatlon. Bărbatul face parte din echipa Faimoşilor şi se implică foarte mult ca ceilalţi coechipieri să aibă un psihic foarte bun. Dacă pe plan profesional i-a mers foarte bine, în cel personal lucrurile au stat puţin diferit.

După un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a dăruit doi copii, Roxana (18 ani) şi Marco (15 ani), sportivul a decis să divorţeze. „Nu a fost o decizie usoara, mai ales ca erau la mijloc si copiii, insa asa cel mai bine pentru amandoi! E adevarat ca Daniela nu s-a impacat multa vreme cu situatia, dar pana la urma, dupa patru ani, in care au existat neintelegeri, in 2015, ea si Giani au revenit la sentimente mai bune!

Si-au dat mana prieteneste si, pentru binele familiei, au pastrat o relatie civilizata, bazata de respect si incredere! Ex-jucatorul dinamovist se intelege de atunci de minune cu fiul si fata lui, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si, poate, tocmai de aceea, a facut tot ce-i posibil sa nu le lipseasca nimic. Le-a dat o pensie alimentara decenta, in plus, a fost alaturi de ei intotdeauna, chiar daca nu mai forma o pereche cu mama lor”, au dezvaluit pentru wowbiz.ro, persoane apropiate fostului fotbalist.

Giani şi Daniela s-au căsătorit în 2000. Pe vremea aceea, fotbalistul era căpitanul dinamoviştilor, iar naş le-a fost Cristi Borcea. „Nunta cu Dana am facut-o din banii pe care i-am primit de la Dinamo pentru titlul de campion castigat in 2000. A fost o petrecere mare la hotelul Bucuresti, unde am avut peste 200 de invitati”, dezvăluia Giani la un moment dat.

Citeste despre:giani kirita, fosta sotie a lui giani kirita, giani kirita copii, giani jkirita exatlon

sursa:cancan.ro

9 descoperiri științifice pe care le vom marturisi în următorii câțiva ani


În ultimul timp, știința s-a dezvoltat semnificativ și a adus multe realizări benefice în toate domeniile. Și tocmai atunci când credeți că totul a fost deja descoperit și studiat, oamenii de știință și companiile vin cu proiecte și idei și mai ambițioase. Unii dintre ei vor să cucerească spațiul cosmic; alții vor să vindece și să prevină bolile pentru milioane de oameni.
Iată 9 realizări incredibile în domeniul științei. Unele dintre ele devin realitate anul viitor!

Wi-Fi la nivel mondial

Peste 50% din zonele rurale din Europa, Africa și Asia încă nu își pot permite o conexiune de internet de mare viteză. V-ați întrebat vreodată dacă accesul la internet va fi în întreaga lume într-o zi? Susținută de Virgin Group, OneWeb va face posibilă în doar 10 ani. Potrivit lui Greg Wyler, fondatorul companiei, acestea construiesc o nouă infrastructură globală de cunoaștere accesibilă tuturor, în special în zonele rurale.

În 2018, intenționează să lanseze 10 sateliți care vor deveni primele bucăți ale puzzle-ului prin satelit care circulă pe Pământ. Compania intenționează să aducă accesul la internet la fiecare școală, la domiciliu sau la centrul de sănătate în 2022. Până în 2027, cu 900 de sateliți care se deplasează pe orbită, vor depăși pe deplin diviziunea digitală din întreaga lume.

O mască care permite simțuri “supra-umane”

Toți super-eroii poartă măști, scuturi și costume de fier, chiar și cei care nu posedă nici o superputere. Progresul tehnologic a demonstrat că astăzi oricine poate arăta ca un super-erou sau cel puțin îşi pot augumenta simțurile de vedere și auz. Nu e chiar rau pentru un non-X-Men. Dezvoltat de studenții de la Royal College of Art din Londra, masca numită Eidos evidențiază modul în care vedem și auzim lumea din jurul nostru.

Masca audio Eidos poate amplifica sunete specifice și poate bloca zgomotul de fundal folosind un microfon direcțional. Acesta permite purtătorului să audă vocile pe care le doresc. Această mască va avea un impact practic major pentru cei cu probleme de auz sau cei care se confruntă cu dificultate în mediul puternic.

Proiectul Cel de-al treilea deget

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...