Singurii bărbați din zodiac în care poți să ai încredere

Încredere în bărbați a fost mereu o mare problemă a femeilor. Sunt multe zodii care pot oferi asta, dar când vine vorba de bărbați doar 3 zodii au fost alese de astrologi ca fiind cele mai de încredere. Iată zodiile de bărbați în care poți avea mereu încredere.

Bărbatul din zodia Pești

Considerați cei mai empatici și mai ințelegători barbații Pești sunt pe primul loc în topul celor mai ințelegătoare zodii. Tocmai puterea lor de empatie ii ajuta sa fie si corecti, sa caute si sa spuna mereu adevarul, pentru ca ei stiu ca minciuna are picioare scurte.
Bărbatul Pești este foarte atent și mereu dispus să îi facă pe plac partenerei sale. Pe lângă încrederea pe care le-o poți purta, bărbații din zodia Pești mai sunt și extrem de înțelegători.

Scorpionii consideră minciuna o pierdere de timp
Dacă întrebi un bărbat din zodia scorpion ce înseamnă pentru el minciuna, îți va spune că este o pierdere de timp. Nu se complică deloc atunci când dragostea dispare, pur și simplu pleacă din relație fară să apeleze la alte trucuri. Unii astrologi susțin că scorpionii chiar dețin recordul la corectitudine!

Bărbatul leu preferă mereu adevărul!

Extrem de dominatori bărbații din zodia leu sunt extrem de cinstiți și tocmai de aceea preferă adevărul decât situațiile complicate.

sursa:teotrandafir.com

Teste care descoperă unicitatea corpului tău


Corpul nostru este plin de fenomene care așteaptă să fie descoperite. Probabil ați observat anumite abilități ale corpului pe care ceilalți din jurul dvs. nu le au.
Toţi vrem să credem că sunt speciali, dar nu toată lumea poate vedea ce ne face diferiti de ceilalti. De fapt, există atâtea lucruri care dovedesc că nu sunteți ca oricine altcineva – sunteți unic! Tot ce trebuie să faceți este să priviți în oglindă și să vă descoperiți corpul.
Iată câteva modalități de a testa părți ale corpului dvs. pentru a vedea cât de unic este. Nu pierdeți cireasa de pe tort la sfârșitul articolului. Bucurați-vă de a fi special!
1. Heterochromia iridis

Persoanele cu heterochromie centrală au culori diferite în același ochi, în timp ce heterochromia completă este atunci când o persoană are 2 ochi diferit de culoare. Când o persoană are heterocromie sectorială, una sau mai multe porțiuni ale irisului au o culoare diferită. Un motiv pentru heterochromie este moștenirea genetică. Un alt motiv este atunci când este dobândită ca urmare a unei boli sau a unui prejudiciu. Unele statistici arată că aproximativ 1% din populația lumii ar putea avea această trăsătură.
2. Atingeți nasul cu limba

Această abilitate este cunoscută sub numele de semn Gorlin în lumea medicală. Doar 10% din populație o poate face, deoarece este o trăsătură genetică. Cu toate acestea, vă puteți antrena limba pentru a ajunge la nas. Îți amintești de Gene Simmons de la Kiss? Și-a găsit unicitatea și l-a ajutat să devină o stea rock internațională cu o limbă foarte recunoscută.
3. Linia Simiană

Se spune că persoanele cu linii Simian au de obicei un stil de viață diferit de celelalte persoane fără aceste linii, dar nu înseamnă că trăiesc mai bine sau mai rău. În general, se crede că acești oameni realizează mult mai mult decât majoritatea, dezvoltând tehnici și invenții care vor servi generațiilor. Există oameni cu o linie Simian care au avut o contribuție pozitivă la istorie. Unul dintre aceștia este premierul britanic Tony Blair (cu linii pe ambele mâini), fostul președinte rus Nikita Hrușciov, scriitorii John Steinbeck și Henry Miller, Tony Robbins și Hillary Clinton. Liniile se regăsesc și în 1,5% din populația generală cel puțin pe o mână.
4. Pielea de găină

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...