Simona Halep, criticată dur de Radu Banciu: „Ea, săraca, n-a învăţat nici să scrie. Este ridicol…”

A tăcut cât a tăcut după ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open, însă, în urmă cu câteva ore Radu Banciu a răbufnit la adresa tenismenei. Moderatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a insultat-o pe sportiva care s-a făcut remarcată la cele mai importante competiţii de tenis din ultimul an. Printre jignirile pe care i le-a adus se numără aceea că aceasta nu ar ştii să scrie. Vă reamintim că luna trecută, tenismena noastră a pierdut poziţia de WTA în detrimentul sportivei daneze Caroline Wozniacki.

Radu Banciu, în ediţia de marţi, 13 februarie, a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, a vorbit, din nou, despre Simona Halep, totul pornind de la un mesaj al sportivei din Constanţa.

E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Sharapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o. Este superba declaraţie a Simonei Halep preluată de cei de la Digi Sport. E adevărat că ţi se face ruşine când citeşti aşa ceva, dar acesta este bunul nostru naţional. Aşa este. (…) Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine. Această frază, în orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar”, a spus, marţi, jurnalistul Radu Banciu, potrivit dcnews.ro.

„Poate se exprima mai bine în engleză. Nu ştiu de ce nu i-o fi scris Monicăi Niculescu în engleză că amândouă se plimbă prin circuitul ăsta suficient încât să manevreze engleza de WhatsApp. Sau poate că nici măcar acolo nu au un pic de şcoală. Dar, oricum, să faci din aşa ceva un bun naţional, să te isterizezi pentru asta… Nu vă daţi seama, totuşi, cam ce departe suntem de lumea reală? Ce ipocrizie…”, a mai spus Banciu.

„Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi!”

„Deci noi, ridicolii acestei lumi, făceam din fata asta o icoană, bă, a societăţii. Asta este sigla noastră. (…) Noi cu asta ne mândrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi! Sunt oameni care ar merita atenţie. (…). Ea, săraca, n-a învăţat nici să citească şi să scrie. (…) Sigur, neavând pe nimeni în sport, ne agăţăm şi noi de cine putem. Este ridicol, bă! (…) Nu se poate”, a mai declarat jurnalistul.

Alte declaraţii despre Halep: De asemenea, amintim că, după ce Simona Halep a fost învinsă de Caroline Wozniacki în finala turneului Australian Open, Radu Banciu a spus că este „o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent”.

„Noi vorbim despre Simona Halep că este mare sportivă, în condiţiile astea? Încă o dată, este legitimă bucuria românului, dar, din păcate, valorile nu sunt astea. (…) I-am avut pe Brâncuşi, Enescu şi punct. Şi poate pe Neagu Djuvara, cu voia dumneavoastră pe listă. Nu am văzut niciun român revoltat că ţara asta în parte nici nu l-a băgat în seamă pe nenea ăsta. Astea sunt adevăratele valori, dragi prieteni. Da? Nu o sportivă care joacă tenis fără să aibă talent. Dă bine în minge, sigur, dar din muncă. Sportul e un spectacol, nu e o muncă. Munca este la menghină (…), uzină, nu pe teren. Acolo sunt mari campioni, că asta vă place să spuneţi, (…) la fotbal cei care aveau glezna fină, ăia sunt campioni. Da? Nu cei care muncesc şi trudesc. Ăştia bravo lor. Bravo lor. Dar sunt acolo în colţul lor. Nu-şi va aminti istoria. Încă o dată spun, marile valori nu sunt acolo”, a declarat Radu Banciu, duminică, în emisiunea Lumea lui Banciu difuzată pe B1 TV.

sursa:Cancan.ro

5 Studii fascinante care dovedesc beneficiile fizice și mentale ale timpului petrecut în natură


Toate ființele umane iubesc să fie aproape de natură și să răspundă la aceasta, indiferent dacă se simt în mod conștient legate de ea sau nu.

Psihanalistul Erich Fromm a inventat termenul biophilia în 1973 pentru a descrie acest fenomen, care mai târziu a fost extins de biologul Harvard E. O. Wilson în efortul său de a descrie conexiunile pe care oamenii le caută inconștient cu lumea naturală.

În ultimele decenii, numeroase studii au arătat în repetate rânduri că oamenii au o legătură inerentă cu natura, dovedind beneficiile uimitoare ale sănătății fizice și mentale ale timpului petrecut în natură. Mai jos sunt cinci descoperiri fascinante din astfel de studii, toate indicând modul în care ar putea vindeca, dacă am alege să petrecem mai mult timp în natură.

Funcționarea cognitivă a copiilor a fost îmbunătățită atunci când un parc sau un spaţiu verde puteau fi văzute de acasă. [1]

Lucrătorii din camere cu ferestre au tendința de a avea o stare generală de sănătate mai bună, se simt mai puțin frustrați și au mai multă răbdare, precum și să se bucure mai mult de muncă. [2]

Două grupuri de pacienți care au avut exact aceeași intervenție chirurgicală aveau rezultate diferite în ceea ce privește sănătatea, în funcție de situația în care spațiile lor de spital aveau o vedere a unui perete de bloc brun sau a unui copac. În special, acei pacienți ale căror camere aveau o vedere cu copaci au avut o ședere mai scurtă – adică o zi întreagă în medie – și au avut o nevoie mai mică de a lua medicamente pentru a calma durerea. În plus, s-a constatat că dispozițiile lor au fost mai bune și au suferit mai puține complicații. [3]

Atunci când două grupuri de pacienți dintr-un spital John Hopkins au fost chemați să-și petreacă orele înainte de operație, fie ascultând înregistrările unei păsări și un pârâu curgând, fie privind un afiș care ilustrează un peisaj, fie petrecând timp fără sunete sau imagini, primul grup a raportat o gestionare a durerii semnificativ mai bună. [4]

Atunci când participanții la un experiment din cadrul Universității din Essex au fost prezentaţi cu poze cu scene urbane și rurale și apoi au fost pusi să alerge pe banda, acei participanți care au văzut scene rurale plăcute au avut o tensiune arterială semnificativ mai scăzută, în timp ce aceia care au prezentat fotografii urbane neplăcute au găsit o creștere a nivelului tensiunii arteriale. [5]

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...