Voropchievici are o veste proastă pentru o zodie. Cine rămâne fără loc de muncă

Mihai Voropchievici a prezentat în horoscopul runelor realizat pentru emisiunea „Adevăruri ascunse” situația prin care va trece o zodie în aceste zile.
Voropchievici, avertisment pentru Fecioare
Voropchievici le-a avertizat pe Fecioare că trebuie să își schimbe ori locul de muncă ori domiciliul dacă vor să le meargă bine.

Fecioarele, de altfel, au traversat o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere emoțional în ultima vreme. Au încheiat anul 2017 în glorie, însă l-au început în agonie.

Fecioarele au de făcut o serie de schimbări pentru ele și nu pentru cei din jur. Nu de alta, dar anul 2018 este numai bun dacă vor să aibă succes. Trebuie să muncească din greu pentru fiecare reușită, să tragă tare.

Mihai Voropchievici a lansat semnale de alarmă și pentru ceilalți nativi. De exemplu, Balanțele trebuie să schimbe tactica până pe 18 februarie: „Unde au fost buni și blânzi, trebuie să mai bată și cu pumnul în masă”.

Cât despre Săgetători, și pentru aceștia are un mesaj: au multe drumuri de făcut și trebuie să fie mereu cu ochii în patru.

Și Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți cum acționează. Nu de alta, dar pot trage concluzii pripite și își pot face singuri rău.

Și Berbecii au parte de schimbări majore și, vor nu vor, trebuie să se pregătească din timp pentru absolut orice.

Taurii, pe de altă parte, sunt puși în ipostaza de a tăcea, de a înghiți, de a nu lăsa pe nimeni și pe nimic să le facă rău. Au de făcut schimbări semnificative în viața lor și sunt suficienți de inteligenți să își dea seama ce e de făcut până pe 18 februarie.

sursa:teotrabdafi.com

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi


În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.
Succesul este măsurat de lucrurile pe care le dețineți. Anunțurile încearcă să te păcălească în a crede că dacă ai lucruri mai mici și mai rele decât cei din jurul tău, atunci ești o persoană care trebuie privită în jos și că singurul mod de a-ți dovedi importanța este să ai mai multe lucruri mai bune decât altii. Prin urmare, reclamele vă îndeamnă să vă comparați în mod constant cu ceilalți și să concurați.

Consumul fără sfârșit este normal. În cele din urmă, poate chiar cel mai important, anunțurile încearcă să te convingă că scopul tău în viață este de a consuma, și că numai prin acest lucru te vei potrivi în societate. În consecință, acestea vă pot complica foarte mult viața, subliniind că veți urmări în mod constant următorul lucru bun, indiferent de cât de risipitor este acest comportament și de consecințele negative pe care le are asupra planetei.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...