Claudia Pavel s-a ales cu probleme de sănătate după participarea la Exatlon

Claudia Pavel a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon. Fosta Cream s-a ales cu alergii destul de severe, dar și cu tot felul de povești în care a vrut sau n-a vrut să se implice.

Claudia Pavel s-a chinuit foarte tare pentru a face față competiției
Mulți susțin că bruneta a pus ochii pe Cazacu, fostul partener al Denisei de la Bambi, având în vedere că erau foarte apropiați în Republica Dominicană.

„Am facut si alergie de la soare. Eram cea mai alba dintre toti si soarele era foarte puternic. Am ajuns iar la medici. Ei mi-au explicat ca daca rezist trei saptamani, corpul lupta si imunitatea creste si se va obisnui organismul”, a declarat Claudia Pavel pentru wowbiz.ro.

Vladimir Drăghia rupe tăcerea! Ce nu s-a văzut la TV după eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon!

Claudia s-a accidentat la gleznă încă de cum a pășit pe tărâmurile latino-americane în cea mai dură competiție sportivă televizată.

„Unele bube inca sunt infectate, eu o ajut sa le curete, sa puna dezinfectant, tratamente, sa scape de infectie. Acele musculite au atacat-o doar pe Claudia pentru ca are pielea alba, carnea alba.

Ele sunt atrase de asa ceva. Ceilalti concurenti au pielea mai inchisa, de aceea au scapat. Avea cate 100 de piscaturi pe centimetru patrat, noaptea dormea cu cate 3 perechi de pantaloni pe ea ca sa nu mai fie ciupita de aceste musculite.

Si nu s-a intors doar cu piscaturile de la musculite, ci si cu acnee pe fata”, a declarat Paula, sora Claudiei, pentru wowbiz.ro.

„Ma durea carnea pe mine, asa dureri aveam. Uneori nu mai suportam, aveam senzatia ca mi se va desprinde carnea de pe os, ca-mi va cadea”, s-a plâns Claudia în platoul Wowbiz, unde a fost invitată după eliminarea de săptămâna trecută.

sursa:teotrandafir.com

Alimentaţia vegană va fi o mega-tendinţă în anul 2018


Veganismul este în creștere. Între trecerea noastră treptată spre consumul mai multor alimente pe bază de plante și creșterea gradului de conștientizare a ororilor agriculturii industriale, tot mai mulți oameni se îndepărtează de produsele animale în efortul de a îmbunătăți atât sănătatea proprie, cât și cea a mediului. De fapt, datele obținute de grupul de cercetare de piață 1010 Data au arătat că vânzările de produse pe bază de plante au crescut de aproape trei ori din 2016. Având în vedere cererea noastră sporită, acest lucru nu este deloc surprinzător; cu cât se consumă mai multe alimente pe bază de plante, cu atât mai multe opțiuni vor fi puse la dispoziția veganilor și non-veganilor. Poate că toată lumea nu merge total-pe vegan, dar oamenii sunt cu siguranta alegerea mai multor opțiuni bazate pe plante.
Vânzările alimentelor pe bază de plante vor continua să crească
În plus, cercetările noi au prevăzut că vânzările pe bază de plante vor continua să crească în 2018, devenind tendința de top a anului. Având în vedere numeroasele beneficii pe care aceste alimente le oferă, cu toate acestea, probabil că această tendință va deveni pur și simplu o parte a dietei noastre standard. Raportul subliniază faptul că numărul de căutări Google legate de vegane a crescut cu 90%, iar consumul de alimente pe bază de plante în rândul americanilor a crescut cu 83%. Aceste numere sunt uriașe.

Raportul a evidențiat, de asemenea, modul în care consumatorii solicită în mod constant opțiuni bazate pe plante, iar companiile răspund acum pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare. Se preconizează că în 2018 restaurantele vor continua să ofere opțiuni mai vegane, iar restaurantele vegane care vor veni în curând vor căuta investitori de nivel mai înalt.

Raportul atribuie trecerea noastră în comportament la faptul că “consumatorii devin tot mai conștienți. Ei sunt atenți la produsele pe care le pun și la corpul lor și la impactul asupra mediului pe care îl au. Pe măsură ce crește această conștiință, producătorii iau notă. ”

Acest lucru nu este despre a deveni un vegan

Citeste continuarea pe pagina >> 2

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...