6 semne că sufletul unei persoane decedate, pe care ai iubit-o, este în preajmă

Ezoteriștii susțin că persoanele dragi nu ne părăsesc niciodată. Ele ne dau semne din când în când ca să ne avertizeze în legătură cu anumite pericole.
6 semne că sufletul unei persoane decedate e încă aproape – spiritualitate indiană

1. PERSOANA DECEDATĂ APARE ÎN VIS

În timpul somnului, energia vibrațională crește și se aliniază energiei superioare a spiritelor, susțin cei care studiază fenomenul.

Dacă persoana dragă, care a decedat, apare în vis, înseamnă că vrea să îți transmită ceva, să îți spună că trebuie să ai grijă la ceea ce faci, mai ales dacă treci printr-o mare cumpănă.

2. PARFUMUL PERSOANEI IUBITE POATE BÂNTUI LOCUINȚA

Nu puțini oameni au spus că au simțit parfumul persoanei decedate s-a simțit în casă la mult timp după ce aceasta a părăsit lumea.

3. APAR ȘI DISPAR OBIECTE PE CARE CEL DECEDAT LE-A FOLOSIT
Ca să transmită mesaje, spiritele pot muta obiecte prin casă. De cele mai multe ori, e vorba despre obiectele pe care persoana dragă le folosea odinioară.

4. MESAJELE APAR ȘI SUB FORMĂ DE CÂNTECE

Sufletele celor decedați pot ”cânta”. Unele persoane aud adesea melodii pe care cel mort le asculta.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă cu 30 de secunde înainte de moarte

5. ANIMALELE AU COMPORTAMENTE CIUDATE

Animalele sunt extrem de receptive la prezența entităților supranaturale. Dacă pisica sau câinele se comportă anormal, e posibil ca în locuință să fie prezent spiritul unei persoane care s-a stins din viață.

6. LUCRURI CARE SE ÎNTÂMPLĂ DIN SENIN

Dacă persoana decedată te-a avertizat în legătură cu anumite obiceiuri pe care le ai, precum să nu uiți lumina aprinsă în casă ori să închizi ușa, e posibil ca aceste lucruri să se întâmple de la sine.

sursa:teotrandafir.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

cietste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...