Ce nu știai despre Exatlon România 2018

Exatlon România 2018 a început pe 7 ianuarie, dar a devenit deja una din cele mai iubite emisiunii din România. Milioane de români stau cu sufletul la gură de fiecare dată când echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor se luptă pentru imunitate.

Ce este Exatlon România 2018
Exatlon România este varianta românească a unui show internațional bazat pe un format turcesc și se difuzează pe postul Kanal D, de sâmbătă până marți, la ora 19:45. Prezentatorii sunt Cosmin Cernat și Bogdan Socol.

În cadrul Exatlon România două echipe – Faimoșii și Războinicii – se întrec în probe fizice, de anduranță și forță, care le pun la încercare rezistența fizică și psihică, viteza de reacție și determinarea. Probele sunt de mai multe tipuri, concurenții luptând pentru recompense (mâncare), casă și imunitate. Echipa care câștigă imunitatea este salvată, în timp ce echipa care pierde trebuie să nominalizeze trei concurenți pentru eliminare. Telespectatorii au posibilitatea să salveze concurentul preferat votându-l în timpul emisiunii. La finalul emisiunii va exista un singur câștigător care va fi premiat cu 100.000 de euro.

Din concurs fac parte persoane publice, cunoscute românilor, dar și persoane necunoscute pasionate de sport. Aceștia concurează în republica Dominicană.

Ce concurenti fac parte din echipa Razboinicilor
Prima ediție a eisiunii a debutat cu 20 de concurenți, echipa Războinicilor având 10 concurenți, oameni obișnuiți, necunoscuți publicului.

Ștefan Floroaica, 25 de ani, luptător de skandenberg profesionist
Radu Frandeș, 47 de ani, fost atlet
Anca Mihăilescu, 31 de ani, liber profesionist
Alexandru Nedelcu, 25 de ani, dansator
Mariana Nenu, 44 de ani, atletă
Alina Pană, 31 de ani, culturistă
Ionuț Sugacevshi, 27 de ani, luptător de MMA
Bogdan Mardale, 22 de ani, inginer
Diana Kovacs, 26 de ani, luptătoare de judo
Rafaela Marcaș, 22 de ani, jucătoare de tenis.
Pe 3 februarie, celor opt concurenți rămași în concurs în echipa Războinicilor li s-au alăturat Roxana Moise, 32 de ani, jucătoare de handbal și Alex Moraru, 30 de ani, luptător de arte marțiale. După retragerea lui Bogdan Mardale, în echipă a mai intrat Ștefan Lupu, 21 de ani, luptător de kickbox.

Ce concurenti fac parte din echipa Faimosilor
La debutul emisiunii Exatlon România, din echipa faimoșilor făceau parte:

Diana Belbiță, 21 de ani, luptătoare profesionistă de MMA
Diana Bulimar, 22 de ani, gimnasta
Cătălin Cazacu, 33 de ani, campion de motociclism viteză
Vladimir Drăghia, 31 de ani, fost înotător
Giani Kiriță, 40 de ani, fost fotbalist
Ion Oncescu, 39 de ani, campion mondial la skandenberg
Anca Surdu, 25 de ani, gimnastă
Andrei Stoica, 30 de ani, campion la kickboxing
Claudia Pavel, 33 de ani, cântăreață
Anda Adam, 37 de ani, cântăreață
Pe 3 februarie rămăseseră în echipă opt concurenți cărora li s-au adăugat Florian Șendroiu, 21 de ani, înotător, și Larisa Vasile, 22 de ani, atletă.

vladimir draghia de la exatlon

De cate feluri sunt bataliile la Exatlon România
Concursul Exatlon România include mai multe tipuri de bătălii. Cea mai importantă este jocul de arenă, unde echipele se luptă pentru imunitate. Echipa câștigătoare este protejată timp de o săptămână, în timp ce echipa care pierde trebuie să participe la o probă individuală. Concurentul câștigător primește imunitate și nu poate fi nominalizat de ceilalți coechipieri. Treid intre membri echipei care nu au imunitate vor fi nominalizați pentru eliminare.

În bătălia pentru cazare, echipele se luptă pentru a câștiga locul în casă unde au confortul unui hotel, cu dușuri, paturi și aer condiționat. Echipa care pierde această bătălie va locui în tabără, unde nivelul de confort este mult redus.

În bătălia pentru shopping de la Exatlon România participă fiecare membru al echipei. Lupta se dă pentru o sumă de bani cu care echipele pot cumpăra alimente. Există și o rundă bonus unde participă câte doi jucători din fiecare echipă. Câștigătorii primesc bani pentru a merge la restaurant.

Cum te înscrii la Exatlon România
Cei care doresc să se înscrie la Exatlon România 2018 trebuie să completeze un formular pe site-ul exatlon.ro. Ei trebuie să-si lase datele de contact, dar și date personale precum înălțime și greutate, fumător/nefumător, sportul practicat. Cei care doresc să se înscrie sunt întrebați dacă fumează, dacă au alergii, care este cel mai nebunesc lucru făcut vreodată sau dacă practică vreun sport la nivel profesionist.

sursa:unica.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...