De Valentine`s Day, Brigitte Sfăt iubește necondiționat

În ultimul timp, încă soția lui Ilie Năstase trece printr-o perioadă nu prea favorabilă. Brigitte Sfăt, iubește necondiționat, dar nu pe fostul tensimen, ci pe cei doi căței ai săi.

După dezamăgirea în dragoste pe care o trăiește, Brigitte Sfăt și-a arătat dragostea necondiționată pentru cei doi căței ai săi. Ce-i drept, patrupezii sunt absolut adorabili. ”Iubirea mea adevărată. Ca o jucărie”, a scris Brigitte Sfăt pe una dintre rețelele de socializare. Chiar dacă bruneta și Ilie Năstase au luat-o pe drumuri separate, Brigitte are parte de afecțiune.

 

Vedeta nici nu se mai gândește la o împăcare cu fostul tenismen. În ultima vreme, relația dintre cei doi s-a răcit, iar Brigitte Sfăt nu mai simțea nimic din partea soțului. Bruneta avea alte așteptări de la mariajul lor, care nu a mai funcționat deloc. Brigitte și Ilie Năstase nu mai locuiau împreună de ceva timp și ajunseseră nici să nu se mai vadă, deși locuiesc în același oraș.

Brigitte Sfăt iubește necondiționat

Cum se va împărți averea după divorț
„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială .
Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în dată de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în față notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în dată de 12 octombrie 2017)”, a scris pe Facebook Brigitte Năstase.

sursa:viva.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...