Despărțire cu năbădăi :o După ce și-au spus: „Adio!”, ea a mărturisit într-o filmare că e singură și mulți s-au întristat :(

La nici o lună de când anunţau că formează un cuplu, Adela Tecuceanu şi Ştefan Manolache au luat o mică pauză. Momentul în care au decis să pună punct relaţiei a avut loc weekend-ul trecut, într-un club din Constanţa. Surse apropiate cuplului au mărturisit ca cei doi amorezi s-au certat destul de tare, încât au ales să nu îşi mai vorbească. Iubitul Adelei ne-a confirmat episodul, dar a venit cu completări esenţiale.

Adela ar fi reuşit să treacă mult mai repede peste moment, însă Ştefan nu voia să cedeze nicicum, spunându-i că nu o să se mai împace niciodată cu ea. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!“ a fost foarte afectată de decizia iubitului ei şi s-a confesat prietenilor virtuali, într-un live pe care l-a făcut pe pagina de Instagram.

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, l-a contactat pe Ştefan, care a declarat că au luat o mică pauză, dar nu a durat foarte mult, pentru că a doua zi s-au împăcat. Tânărul ne-a mai mărturisit că, probabil, o să mai existe certuri între ei, dar important este că o să îşi continue povestea de dragoste.

“Ne-am certat într-adevăr, de la nimicuri, cum se întâmplă în fiecare relaţie şi Adela a împărtăşit acest lucru prietenilor virtuali. Noi probabil o să fim ca Bahmu şi Prigoană (n.r. râde). Important este însă că ne-am împăcat şi ne continuăm povestea de dragoste“, ne-a declarat, în exclusivitate, iubitul Adelei.

Adela ne-a mărturisit, la începutul relaţiei cu Ştefan, că lucrurile decurg foarte bine între ea şi tânărul din Iaşi şi că încearcă să se cunoască mai bine. “Da, am o relaţie cu Ştefan, dar suntem la început. Ne dorim ca lucrurile să funcţioneze bine şi să fim pe aceeaşi lungime de undă. Încă tatonăm terenul şi ne cunoaştem unul pe celălalt. Momentan ne completăm foarte bine, este alături de mine şi mă susţine în tot ceea ce fac, la fel şi eu pe el”, ne spunea frumoasa brunetă.

Ştefan Manolache este fostul iubit al Ioanei Gramă , dar şi „fostul” Silviei, câştigătoarea primului sezon “Bravo, ai stil!“. Ce-i drept, Ştefan şi Silvia nu au ajuns să trăiască o poveste de dragoste, au avut doar o tentativă, care a eşuat, cei doi rămânând acum foarte buni prieteni.

sursa:cancan.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...