Liviu Vârciu a vorbit despre regulile stricte ale fostei iubite în educaţia Carminei! Ce-l intereseaza, de fapt, pe el la fata cea mare

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, s-a întors lângă mama ei care stă în Arad! Decizia de a reveni lângă aceea care a crescut-o şi a educat-o a fost luată de comun acord de Liviu Vârciu cu Ami Teiceanu. Sigur, un cuvânt de spus a avut şi adolescent.

„A stat trei luni la mine, a fost la un liceu privat foarte bun, dar anturajul e un pic altfel faţă de cel din Arad. Am decis cu mama ei ca ea să continue acolo studiile, că este şi lângă mama ei, a crescut lângă ea, mama ei e mai dură decât mine, eu o las să facă ce vrea. Eu eram cu notele, nu-mi aduce 6-7 că mă supăr foarte tare. Fata mea e un copil tare bun. Când am decis cu maica-sa că aşa este mai bine pentru ea fata a spus „nu e niciun fel de problemă”, e înţelegătoare”, a spus Liviu Vârciu despre fiica sa, la o televiziune.

De ce s-a întors Carmina la Arad!
Liviu Vârciu era în culmea fericirii când fiica lui cea mare, Carmina, se muta la Bucureşti şi putea astfel, pentru prima dată, să se bucure în fiecare zi de prezenţa ei. Fericirea nu a durat decât trei luni. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit, în exclusivitate, motivele pentru care Carmina s-a întors la Arad, la mama ei.

Ami Teiceanu a fost mereu o prezenţă discretă în viaţa lui Liviu Vârciu, preferând să-şi crească fiica în linişte. Anii au trecut şi Carmina a ales să se mute cu tatăl ei la Bucureşti, unde să facă şi şcoala, deşi nu i-a fost uşor să-şi lase mama singură.

În septembrie 2017, Liviu îi pregătea fiicei sale locul în casă, alături de iubita lui, Anda, dar şi de fetiţa care urma vină pe lume în aceeaşi lună. Era fericire mare în casa artistului şi părea că toate lucrurile merg foarte bine. Liviu se considera, în sfârşit, un bărbat împlinit, alături de iubita lui şi de cele două fiice. Trei luni mai târziu, însă, s-a iscat un adevărat scandal între Ami, mama Carminei, şi Liviu Vârciu. Femeia voia să îşi ia înapoi fiica, la Arad, pe motiv că tatăl ei o scapă de sub control, dacă mai locuieşte în Capitală.

“Carmina nu mai locuieşte cu tatăl ei, s-a mutat înapoi la Arad. Mama ei nu a mai vrut ca adolescenta să locuiască în Bucureşti şi asta pentru că Liviu a fost neglijent cu educaţia ei, a cam scăpat-o de sub control, iar mama ei simţea că o ia pe căi greşite. Liviu avea grijă de ea, însă nu atât de tare, aşa cum se aştepta şi îşi dorea Ami, astfel că femeia a decis să o ia înapoi, să fie din nou sub «aripa» ei. A ieşit un mega-scandal, mai mult a luat-o cu forţa, pentru că Liviu s-a opus ca fiica lui să se întoarcă la mamă, dar pe ea nu a interesat-o şi nu a plecat decât cu Carmina de mână. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în decembrie, anul trecut. Cred că această decizie a fost influenţată şi de plecarea lui Liviu în Asia, la filmări, acolo unde a stat ceva vreme, iar Carmina rămânea acasă doar cu Anda şi cea mică“, au dezvăluit persoane apropiate celor doi, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

sursa:cancan.ro

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi

În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...